VELIKA UTAKMICA

Kendrick Lamar nastupat će na poluvremenu Super Bowla: ‘Izabrali su pravog!‘

Slavni reper poznat je po hitovima ‘Humble‘, ‘Not Like Us‘, ‘DNA.‘, ‘Like That‘ i brojnim drugima

Kendrick Lamar 

 Yuki Iwamura/Afp

Super Bowl je jedno od najpopularnijih sportskih natjecanja na svijetu, a svake godine publika i milijuni gledatelja imaju priliku uživati u glazbenom dijelu programa tijekom poluvremena. Upravo je taj show na poluvremenu jedan od najgledanijih glazbenih događaja, a sad je otkriveno tko će stati na veliku pozornicu na Super Bowlu 2025.

Čast je ovaj put pripala reperu Kendricku Lamaru, trenutno jednom od najpoznatijih repera na svijetu. Apple Music i NFL su podijelili vijest na Instagramu uz fotografiju repera. Na njoj je Kendrick sjedio na nogometnom terenu s loptom te ispred američke zastave.

Kasnije se oglasio i reper te podijelio video u kojem je bacao nogometne lopte dok je iza njega bila pozadina sa zastavom SAD-a.

"Zovem se Kendrick Lamar i nastupit ću na Super Bowlu 59. Dolaziš li? Nadam se, idemo, ne bih želio da to propustiš. Vidimo se u New Orleansu", rekao je on pa najavio da će se natjecanje održati 9. veljače 2025. godine. Velika će se utakmica održati u Caesars Superdomeu u New Orleansu.

Glazbenik je rekao i kako je sretan što će imati priliku uvesti rap glazbu u Super Bowl. "Rap glazba je i dalje najutjecajniji žanr do danas. I ja ću biti tamo da podsjetim svijet zašto. Izabrali su pravog", rekao je on, prenosi Page Six.

Nakon vijesti se oglasio Seth Dudowsky, glavna osoba za glazbu u NFL-u, koji je rekao kako su uzbuđeni što će surađivati sa slavnim reperom. "Uzbuđeni smo što ćemo surađivati s Kendrickom, Roc Nationom i Apple Musicom kako bismo isporučili još jedan nezaboravan poluvremenski show. Kendrick neprestano dokazuje svoju jedinstvenu sposobnost da stvara trenutke koji odjekuju, redefiniraju i na kraju potresaju same temelje hip-hopa", rekao je on.

image

Kendrick Lamar

Valerie Macon/Afp

Ovo će Kendricku biti prvi samostalni nastup na velikom prvenstvu. Prije dvije godine je nastupao kao gost uz Snoop Dogga, Dr. Drea, 50 Centa, Eminema i Mary J. Blige.

Reper je poznat po svojim hitovima kao što su "Humble", "DNA.", "Like That", "Money Trees", "Not Like Us" i brojnim drugima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 09:48