POTEZ PRAVE LEGENDE

Jon Bon Jovi naišao na ženu koja je stajala na rubu mosta, uvjerio ju je da ne skoči, sve je snimljeno!

Policijska uprava Nashvillea podijelila je snimke nadzornih kamera s pješačkog mosta John Seigenthaler

Jon Bon Jovi sa ženom na mostu

 Metropolitan Nashville Police/mega/the Mega Agency/profimedia/Metropolitan Nashville Police/mega/the Mega Agency/profimedia

Pjevač Jon Bon Jovi, glavni vokal rock sastava Bon Jovi, snimao je glazbeni spot u utorak, a nije ni slutio u kakvoj će se situaciji zateći. Poznati glazbenik pomogao je spasiti ženu koja se nalazila na rubu pješačkog mosta u Nashvilleu.

Policijska uprava Nashvillea podijelila je snimke nadzornih kamera s pješačkog mosta John Seigenthaler. YouTube video, koji je platforma u međuvremenu uklonila, prikazao je glazbenika kako prilazi neidentificiranoj ženi koja je stajala na rubu mosta.

image

Jon Bon Jovi sa ženom na mostu

Metropolitan Nashville Police/mega/the Mega Agency/profimedia/Metropolitan Nashville Police/mega/the Mega Agency/profimedia

Nakon nekoliko minuta koje su proveli u razgovoru nasamo, frontmen Bon Jovija i još jedna žena uspjeli su odgovoriti ženu od skakanja s mosta i prenijeli je do sigurnijeg dijela mosta, prenosi People magazin. Pjevač je nastavio razgovarati sa ženom sve dok se konačno nije udaljila od opasnog ruba.

"Hvala Jon Bon Joviju i njegovom timu što su pomogli ženi na mostu Seigenthaler u utorak navečer. Bon Jovi ju je pomogao uvjeriti da siđe s ruba mosta koji se nalazio iznad rijeke Cumberland i vrati se na sigurno", izjavila je policijska uprava Nashvillea na X-u.

"Svi moramo pomoći jedni drugima da budu sigurni", dodao je šef policije John Drake.

Glazbenik je na mostu snimao spot koji je bio otvoren za javnost kad se incident dogodio, a pružio je ruku pomoći.

Inače, Bon Jovijeva zaklada, JBJ Soul Foundation, bavi se ljudima u krizi, od gladi do beskućništva, tako da je on itekako dobro obučen za razgovor s pojedincima u krizi, potvrđuje magazin People.


Suicidalne i depresivne osobe u Hrvatskoj savjetodavnu pomoć mogu dobiti na više mjesta, a postoji i nekoliko telefonskih brojeva na kojima mogu zatražiti za psihološku pomoć:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida: 01 2376 335 (radi od 0 do 24 sata)

Plavi telefon: 01/4833888 (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Psihološki centar TESA: 01/4828888 (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 08:55