SAVJET ZA DAME

Jedna od najfotografiranijih žena svijeta: ‘Želite sretan brak? Budite sebične u seksu, to je ionako 5 minuta vašeg života‘

‘Učinite to jer to želite, budite sebične, postignite orgazam, za koji sve znamo da je nevjerojatan osjećaj‘, poručila je manekenka

Caprice Bourret

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Manekenka, poduzetnica i filantropkinja Caprice Bourret (52) bila je slavna manekenka 90-ih kada ju je među zvijezde vinula naslovnica Voguea. Često su je nazivali ‘jednom od najfotografiranijih žena na svijetu‘, a pojavila se na više od 350 naslovnica časopisa diljem svijeta i u preko 300 TV emisija i filmova. Od 1996. živi u Ujedinjenom Kraljevstvu, gdje je izgradila uspješnu karijeru kao model, glumica, TV ličnost i poduzetnica, tj. vlasnica modnog brenda By Caprice.

Od 2011. je u braku s producentom Tyjem Comfortom s kojim ima dva 11-godišnja sina, Jetta i Jaxa. U jednom je intervjuu čak izjavila da sinovima zna platiti nekoliko funti kako bi otišli iz kuće na sat vremena da se ona i suprug mogu neometano seksati.

image

Caprice Bourret i njezin suprug Ty Comfort

Nightvision/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Nightvision/backgrid/backgrid Uk/profimedia

I u najnovijem intervjuu za OK! magazin izjavila je da bi, po njoj, seks trebao biti prioritet u vezi i da bi žene trebale "biti sebične i postizati orgazme."

"Učinite to jer to želite, budite sebične, postignite orgazam, za koji sve znamo da je nevjerojatan osjećaj", rekla je za OK! manekenka koja je ranije ženama također savjetovala da redovito prakticiraju 5-minutni seks sa svojim muževima kako bi održale brakove.

"Uvijek sam pričala o tome koliko je intimnost važna. Morate to postaviti kao prioritet i morate ga ostvariti. Gledajte, sve može poći po zlu ako nema zadovoljstva u vezi", dodala je Caprice i objasnila svoju raniju izjavu koju su mnogi uzeli izvan konteksta.

image

Caprice

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"Kad sam ranije izjavila da to jednostavno trebalo učiniti, neki ljudi su moje riječi izvukli iz konteksta i preokrenuli priču. Ono što sam zaista željela reći jest da se trebate seksati i postizati orgazme jer to želite, budite sebične, postignite vrhunac, za koji znamo da je nevjerojatan osjećaj! Upustite se u to i budite sebične, uživajte", objasnila je.

Još 2001. savjetovala je žene da ne govore svojim muževima "da su umorne" ili da "imaju glavobolju". "Napravite to, radi se o pet do deset minuta vašeg života", savjetovala je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 09:07