STRAŠAN TRENUTAK

Gordon Ramsay progovorio o teškoj biciklističkoj nesreći: ‘Nisam mogao odjenuti hlače. Osjećao sam se kao 95-godišnjak‘

Slavni kuhar je doživio nesreću na Dan očeva, a spasila ga je, kako kaže, kaciga koja je nakon nesreće napukla

Gordon Ramsay

 Roy Rochlin/getty Images/profimedia

Slavni kuhar Gordon Ramsay prije nekoliko je mjeseci doživio tešku biciklističku nesreću nakon koje je imao brojne modrice po tijelu. Ramsay se sada oporavio od nesreće, a za Men‘s Health je otkrio i kako se nezgoda dogodila.

Kako kaže, vozio se biciklom kad je udario u "rupu nalik krateru". Zbog trzaja se njegov bicikl okrenuo za 180 stupnjeva i izbacio kuhara sa sjedala. Gordon je potom pokušao namjestiti lanac na biciklu, ali je primijetio da mu je kaciga potpuno napukla. Zamutio mu se vid, a bio je i krvav. "Iskreno sam mislio da ću se onesvijestiti", rekao je.

Kuhar je uspio dozvati svog asistenta Justina koji je pozvao hitnu pomoć. Odvezli su ga u bolnicu gdje se pokazalo da nije slomio ništa tijekom pada. Međutim, morao je svaki dan ići na limfnu drenažu i fizioterapiju.

"Nisam mogao odjenuti hlače i čarape. Justin me odijevao ujutro. Osjećao sam se kao je*eni 95-godišnji muškarac. Ispitivati 30-godišnje dijete da mi obuče je*ene gaće je sramotno", dodao je.

Ramsay je ranije otkrio da je nesreću doživio na Dan očeva te je rekao kako ima sreće "što je još uvijek tu". "Boli me i bio je brutalan tjedan. Ali, nekako preživljavam", istaknuo je. Slavni je kuhar poručio da je jako bitno nositi kacigu kod vožnje bicikla, neovisno o tome koliko je vožnja kratka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 09:17