ON JE KONTROLIRA

Golišava Bianca obline prekrila samo jastukom, zabrinuti prijatelji: ‘Kanye pokušava stvoriti radikaliziranu novu Kim‘

Brojni su komentatori na Twitteru uvjereni da West ‘upravlja‘ izgledom 28-godišnje Biance i kritizirali su ga zbog toga

Bianca Censori

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Prijatelji tzv. "supruge" Kanyea Westa, Biance Censori, postali su "izuzetno zabrinuti" za nju zbog sve bizarnijeg ponašanja ovog kontroverznog para, a uvjereni su kako je dobitnik Grammyja pokušava transformirati u svoju bivšu suprugu Kim Kardashian, piše Page Six.

image

Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Također, zabrinuti su jer im je kontroverzni reper i modni dizajner gotovo onemogućio stupanje u kontakt s Biancom, ujedno i njegovom zaposlenicom u Yeezyju, Kanyeovom brendu.

- Bianca je zapela i njezini je prijatelji pokušavaju spasiti, ali nitko ne može zbog blokada koje je Kanye postavio oko nje - rekao je izvor, ujedno i “bliski prijatelj”, za DailyMail.

image

Kanye u Firenci

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Ovo nije ona. Ona je nevjerojatno otvorena i živahna osoba koja nikad ne drži jezik za zubima - istaknuo je spomenuti izvor koji je dodao da je izrazito strašno što Bianca trenutno "nema nikoga u svom životu".

Podsjetimo, par je izazvao kontroverzu prošlog ponedjeljka kada su uočeni kako izmijenjuju nježnosti u brodici u Veneciji, dok je West otkrivao svoju golu stražnjicu turistima koji su buljili u njih. Dodatno, optuženi su i da su prakticirali oralni seks u javnosti pošto se Censori nalaktila na njegova koljena, a on je zatim viđen kako joj drži glavu tijekom plovidbe. Ubrzo nakon što su snimke navedenog incidenta obišle svijet, dobili su doživotnu zabranu iznajmljivanja brodova u venecijanskim kanalima.

image

Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Doduše, ova upozorenja i kazne nisu zastrašile slavnog Kanyea i Biancu, jer na nedavnim fotografijama koje kruže internetom, Censori je viđena kako hoda u prozirnim bež čarapama i odgovarajućem bodiju. Ono što je privuklo pažnju mnogih je ljubičasti jastuk na prsima, kojim je htjela pokriti gornji dio tijela pri izlasku iz hotela u Firenci. Arhitektica je ovo promiskuitetno izdanje upotpunila štiklama.

image

Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
image

Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Brojni su komentatori na Twitteru uvjereni da West "upravlja" izgledom 28-godišnje Biance i kritizirali su ga zbog toga. Ovaj su slučaj usporedili s reperovim odnosom s bivšom suprugom Kim Kardashian.

- Kanye pokušava od Biance napraviti radikaliziranu verziju Kim, nešto poput "Kim 2.0" - inzistirao je gore spomenuti izvor.

- Razlika je u tome što je Kanye, kad je bio s Kim, bio cijenjen u svijetu mode. Od tada je izgubio to poštovanje - ističe izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 09:11