PRISJETILA SE

Glumica otkrila drugo lice kultne dječje emisije: ‘Izbacili su me jer sam izgledala kao da sam seksualno aktivna‘

Glumica je ulogu u ‘The Mickey Mouse Club‘ dobila kad je imala 15 godina, a onda je morala napustiti emisiju

Keri Russell

 Pacificcoastnews.com/pacific Coast News/profimedia/Pacificcoastnews.com/pacific Coast News/profimedia

Glumica Keri Russell prisjetila se svoje uloge u emisiji "The Mickey Mouse Club", u kojoj je glumila kao tinejdžerica, prenosi New York Post. Gostovala je u podcastu "Dinner‘s on Me" i otkrila zašto je napustila emisiju u kojoj je glumila od svoje 15. godine pa sve do 17. godine. Voditelj Jesse Tyler Ferguson ju je pitao postoji li dob glumaca nakon koje više ne mogu glumiti u emisiji.

"Da, to su većinom cure koje izgledaju kao da su seksualno aktivne, a ja sam vjerojatno bila među prvima", rekla je pa dodala da je muški dio ekipe mogao ostati u emisiji do 19. godine, dok su nju "izbacili" kad je imala 17 godina.

"Rekla sam im: ‘Imala sam seksualne odnose s tom osobom, tako da znam da se seksala‘. Zaista", dodala je Russell, ali nije otkrila o kojem je kolegi riječ. S njom su u emisiji glumili Justin Timberlake, Ryan Gosling, JC Chasez, Josh Ackerman i drugi.

image

Keri Russell

Michael Tran/Afp

"Znate, djevojke i seksualnost. Usput, ja sam imala tijelo 12-godišnjeg dječaka. Nije bilo ništa seksi u vezi mene, ali mislim da je to ono što je činilo Disney nervoznim", ispričala je. Keri je rekla da je to što je bila dječja zvijezda preživjela samo zato što je većinom bila okružena svojim vršnjacima.

"Smatram da je najjeziviji dio dječje glume to što je obično jedno ili dvoje djece samo s odraslima. Što se tiče "Mickey Mouse Cluba", nas je bilo 19. Odrasli su mi bili nevidljivi", istaknula je.

Russell je inače poznata po svojim ulogama u serijama "Felicity" i "The Americans". Za ulogu u "Felicity" je osvojila Zlatni globus, a uloga u "The Americans" joj je donijela nominaciju za Zlatni globus, kao i za Primetime Emmy. U ožujku prošle godine je najavila svoju ulogu u popularnoj seriji "The Diplomat", koja je premijerno prikazana na Netflixu te je odmah pokupila dobre recenzije.

image

Rufus Sewell i Keri Russell

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 19:25