SEKSI SLIKE

Glumac iz poznate serije ponovno izludio obožavateljice: ‘Kakav divan dan za imati oči!‘

Američki glumac snimio je svoju drugu kampanju za Calvin Klein, ovaj put u Los Angelesu. Internet je poludio zbog njegovih mišića

Jeremy Allen White

 Mert Alas/calvin Klein/mega/the Mega Agency/profimedia/Mert Alas/calvin Klein/mega/the Mega Agency/profimedia

Šefovi marketinga Calvina Kleina zasigurno ne mogu doći k sebi od sreće zbog odluke da za svoje kampanje za muško donje rublje i odjeću angažiraju zvijezdu serije "Bear" i filma "Čelična kandža" Jeremyja Allena Whitea.

Nakon što je u siječnju postao "globalni ambasador" brenda, u proljeće je debitirao u prvoj kampanji. Tada je 33-godišnji glumac izazvao pravu pomutnju na društvenim mrežama. Svi su govorili o seksepilnim fotografijama koje je snimio poznati modni fotograf Mert Alas na njujorškim krovovima i terasama.

Isti je fotograf snimio i jesensku kampanju. Mjesto radnje ovaj je put Los Angeles, vila s bazenom s kojeg puca poglede na grad, a Jeremyju su se na bazenu priključili i razigrani njemački ovčari.

"Danas bi trebao biti neradni dan. Jer tko se može koncentrirati na posao nakon ovoga?", jedan je stotina duhovitih komentara na društvenim mrežama.

"Naravno da i on voli pse. Još jedan dokaz da smo idealan par", kaže drugi.

"Evo zašto je dobio Michelinovu zvjezdicu", piše u trećoj objavi, a komentator aludira na Whiteovu ulogu mladog chefa Carmena "Carmyja" Berzatta u "Bearu", velikom hitu koji mu je donio globalnu slavu i potvrdio njegov status glumca kojeg čeka holivudski vrh.

Sjajne fotografije Merta Alasa, na kojima je naglašen svaki mišić savršenog Whiteova torza, široka ramena i bicepsi, mnoge su ostavile bez teksta: "Kakav divan dan za imati oči", napisala je jedna pratiteljica na Instagram profilu brenda, dok je druga na profilu samog glumca objavila: "Jeremy, ovo bi trebalo biti ilegalno!".

Angažman Jeremyja Allena Whitea za Calvin Klein pokazao je njegovu impresivnu transformaciju od vremena kada je u odličnoj seriji "Besramnici" igrao Phillipa "Lipa" Gallaghera, muljatora iz predgrađa s genijalnim umom. Bio je vitak, a s obzirom na to da se bavio plesom, imao je tipično tijelo plesača, mišićavo ali ne nabildano. O njemu se tada nije govorilo kao o mogućem seks simbolu.

Danas, 13 godina kasnije, fizičke promjene koje je prošao najbolje se vide u biografskoj sportskoj drami "Čelična kandža", u kojoj glumi profesionalnog hrvača Kerryja Von Ericha.

Među komentarima na novu kampanju bilo je mnogo onih koji su čestitali njegovoj djevojci "velikoj sretnici", španjolskoj glazbenici Rosaliji, s kojom je od kraja prošle godine. Whiteu je, zasigurno, u postizanju top forme pomogla i činjenica da je prošle godine prestao piti alkohol i općenito počeo živjeti mnogo zdravije no prije.

Nakon razvoda od glumice Addison Timlin, s kojom ima dvije kćeri, petogodišnju Ezer i trogodišnju Dolores i koji nije tekao baš glatko, morao se promijeniti. Naime, Timlin je inzistirala da, kako bi dobio zajedničko skrbništvo nad djecom, pristane ići na susrete Anonimnih alkoholičara i individualne terapije, te prolaziti redovite alkotestove. White je morao koristiti Soberlink, kućni uređaj za praćenje količine alkohola u krvi koji uz to i prepoznaje lica.

image

Jeremy Allen White s kćerima

Bruce/javiles/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Bruce/javiles/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prema sudskim dokumentima, White mora provesti dva Soberlink testa ponedjeljkom, srijedom i petkom, kada provodi vrijeme sa svojim kćerima. Subotom obavlja tri testiranja, a nedjeljom jedno. Rezultati se automatski šalju u stvarnom vremenu određenim osobama. U slučaju pozitivnog testa, njegovo neće se moći viđati s kćerima dok se odvjetnici bivšeg para ne budu imali priliku sastati i dogovoriti novu odluku o skrbništvu.

No, sudeći po paparazzo fotografijama na kojima ga se često može vidjeti s kćerima u šetinji i igri on se itekako pridržava svih uvjeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:26