ISKRENA ISPOVIJEST

GISELE BUNDCHEN O PROPALOJ VEZI S DICAPRIJEM 'Pila sam k'o smuk, pušila k'o Turčin, uništavala sam se. Htjela sam napredovati, a on je ostao isti...'

 Profimedia, Backgrid USA

Gisele Bündchen, jedan od najpoznatijih modela današnjice, u intervjuu za magazin Porter otkrila je da se tijekom veze s glumcem Leonardom DiCaprijem "uništavala alkoholom i cigaretama", piše Slobodna Dalmacija. Par je zajedno bio od 2000. do 2005. godine, a kraj veze teško joj je pao.

- Danas više ne bježim od svojih osjećaja uz pomoć cigareta, alkohola i zatrpavanja poslom. Postala sam svjesna da sam sve više postajala ono što mi se ne sviđa - iskreno je kazala 38-godišnjakinja koja je danas u braku s zvijezdom američkog nogometa Tomom Bradyjem s kojim ima i dvoje djece, devetogodišnjeg Benjamina i šestogodišnju Vivian.

Bündchen je u intervjuu po prvi put progovorila i o razlogu prekida s DiCaprijem. Nije skrivala da su željeli različite stvari.

- Jesam li bila sama u naumu da preispitam samu sebe i napredujem dok je on ostao isti? Na kraju, odgovor je, nažalost, bio da - kazala je Bündchen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 02:01