TAD NITKO NIJE ZNAO

Fotografija otkriva stravičnu istinu: ‘Slavni reper mlatio djevojku, pogledajte kako je izgledala dan kasnije‘

Na snimci Cassie bježi do lifta, a Diddy joj lupa glavom o pod, a onda još mlati pa oduzima torbe s kojima je htjela pobjeći

Cassie Ventura i Diddy 2016

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

U petak je izašla šokantna snimka od 5. ožujka 2016. u kojoj Sean Combs (54) nasilno napada Cassie Venture (37) u hotelu u Los Angelesu. Dva dana kasnije par je viđen na crvenom tepihu premijere filma „The Perfect Match” gdje su se držali za ruke. Na fotografijama se vidi Cassie s različitim masnicama na tijelu.

image

Cassie Ventura i Diddy 2016

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

U zastrašujućem videu koji možete pogledati ovdje, reper je bez majice ogrnut samo ručnikom i lovi Cassie kroz hodnik InterContinental Hotela. Ona je pokušala doći do lifta, ali on ju je primio straga za glavu i lupio s njom u tlo. Potom ju je tukao dok je ležala na podu prije nego što je uzeo dvije dizajnerske torbe s kojima je pokušavala pobjeći.

U svojoj tužbi Cassie je opisala sličnu situaciju koja se može vidjeti u videu.

„U ožujku 2016. Combs je u hotelu InterContinental u Century Cityju postao izuzetno alkoholiziran i udario Venturu u lice zbog čega je ona dobila modricu na oku. Nakon što je zaspao, Ventura je pokušala napustiti hotelsku sobu, ali kad je izlazila, Combs se probudio i vikao na Venturu. Slijedio ju je u hodnik dok je vikao na nju. Zgrabio ju je, a zatim uzeo staklene vaze u hodniku i bacio na nju, uzrokujući da se staklo razbije oko njih dok je trčala prema dizalu kako bi pobjegla”, stoji u tužbi.

„Video samo potvrđuje uznemirujuće i predatorsko ponašanje Mr. Combsa”, rekao je Cassien odvjetnik Douglas Wigdor o videu.

„Nema riječi kojima se može opisati hrabrost koju je Ventura pokazala kad je izašla u javnost s ovim videom”, dodao je.

Prošle godine je Cassie tužila Combsa za silovanje i niz drugih prekršaja. Nagodili su se na sudu u studenom za neobjavljen iznos.

image

Diddy

Angela Weiss/Afp

„Odlučila sam riješiti ovu stvar prijateljski pod uvjetima da imam određenu razinu kontrole”, rekla je Cassie u izjavi tada.

Tada je Diddyjev odvjetnik rekao da nagodba nije znak da je priznao krivnju.

„Combs poriče uvredljive i nečuvene optužbe”, rekao je Ben Brafman.

Podsjećamo, par je izlazio između 2007. i 2018. nakon što su se upoznali 2006. kad je ona imala 19, a on 37 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 07:59