DOBILA OTKAZ

FOTO: NA SUD STIGLA U PROVOKATIVNOM IZDANJU, A ONDA JE CMIZDRILA Voditeljica showa: 'Udarila sam ga lampom dok je spavao!'

 
 Profimedia

U ponedjeljak se na sudu u Londonu moglo čuti da je bivša voditeljica britanske reality emisije "Love Island" Caroline Flack (40) svoga je dečka Lewisa Burtona (27) udarila lampom dok je spavao jer je sumnjala da ju je prevario, piše CNN.

Jedan od policajaca koji je sudjelovao u intervenciji rekao je da je poprište navodnog napada izgledao kao "scena iz horor filma".

Flack je preliminarnom saslušanju koje se održalo u ponedjeljak rekla da nije kriva za napad na Burtona, bivšeg profesionalnog tenisača i manekena.

Caroline Flack and Lewis Burton pictured leaving court following her court hearing for assult.
23 Dec 2019, Image: 489543273, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: MEGA / Mega Agency / Profimedia
MEGA / Mega Agency / Profimedia
Lewis Burton

Bivša voditeljica "Love Islanda" 13. je prosinca ove godine optužena za fizički napad nakon incidenta u svome domu na sjeveru Londona. Suđenje na kojem će se utvrditi njezina krivnja održat će se u ožujku iduće godine.

Flack je odstupila se mjesta voditeljice reality emisije nakon što je optužena za napad, a zamijenila ju je Laura Whitmore.

Odvjetnik Caroline Flack Paul Morris sutkinji je rekao da Burton protiv optužnice te da je on svjedok, a ne žrtva. Tužiteljica Katie Weiss odgovorila je da je Burton žrtva jer je zadobio ozbiljnu ozljedu glave.

December 23, 2019, London, London, United Kingdom: Image licensed to i-Images Picture Agency. 23/12/2019. London, United Kingdom. Caroline Flack  leaving Highbury Corner Magistrates Court in London., Image: 489549822, License: Rights-managed, Restrictions: * China, France, Italy, Spain, Taiwan and UK Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia
Caroline Flack

Nadalje, Weiss je rekla da Burton vjeruje da se napad dogodio nakon što je Flack vidjela SMS poruku koja ju je navela na pomisao da je njezin dečko vara. "Rekao je da je spavao te da ga je (Caroline Flack) udarila lampom u glavu i napravila ozbiljnu porezotinu", dodala je Weiss. "(Lewis Burton) je tijekom poziva hitnoj pomoći operatera gotovo pa molio da pošalje pomoć. Oboje su bili prekriveni krvi i jedan od policajaca scenu je usporedio s onima iz horor filmova."

Flack je puštena na slobodu uz jamčevinu, a zabranjen joj je svaki kontakt s Burtonom.

Caroline Flack and Lewis Burton pictured leaving court following her court hearing for assult.
23 Dec 2019, Image: 489542153, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: MEGA / Mega Agency / Profimedia
MEGA / Mega Agency / Profimedia

PICTURE: TREVOR ADAMS / MATRIXPICTURES.CO.UK
PLEASE CREDIT ALL USES

Television presenter Caroline Flack leaves Highbury Corner Magistrates' Court after pleading not guilty to the charge of assault.

Caroline was arrested and charged with assault by beating following a private domestic incident reportedly involving her boyfriend Lewis Burton on December 13.

DECEMBER 23rd 2019

REF: MTX 194391, Image: 489542948, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: TREVOR ADAMS / MATRIXPICTURES.CO.UK / Matrix / Profimedia
TREVOR ADAMS / MATRIXPICTURES.CO.UK / Matrix / Profimedia

December 23, 2019, London, London, United Kingdom: Image licensed to i-Images Picture Agency. 23/12/2019. London, United Kingdom. Caroline Flack  gets a hug from her mother Christine Flack as she leaves Highbury Corner Magistrates Court in London., Image: 489561619, License: Rights-managed, Restrictions: * China, France, Italy, Spain, Taiwan and UK Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 04:25