PROJEKT KATE MIDDLETON

FOTO: KRALJEVSKU OBITELJ U OVAKVIM OPUŠTENIM TRENUCIMA JOŠ NISTE VIDJELI Klinci se oslobodili u prirodi, s tatom su napravili i logorsku vatru

 
 Matt Porteous/WPA-Pool / Profimedia, Mega Agency

Kate Middleton je angažirala vlastitu djecu da isprobaju novo šumsko igralište koje je sama dizajnirala za vrtnu izložbu u Chelseaju. Prinčevi George i Louis i princeza Charlotte uživali su s roditeljima u golemom vrtu koji je osmislila Kate, kako bi ohrabrila djecu i roditelje da više vremena provode na otvorenom, u prirodi.

Fotografije objavljene na službenom profilu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea na Instagramu prikazuju klince kako trčkaraju bosi, njišu se na ljuljačkama, moče noge u potočiću… Drugim riječima, posve opušteni ponašaju se kao i sva druga djeca, samo pod budnim okom mame Kate i tate Williama.

Osim toga, George (5), Charlotte (4) i Louis (1) su se potrudili skupiti grane pomoću kojih su izgradili sklonište u obliku indijanskog šatora, a s tatom su napravili i logorsku vatru. Obiteljske fotografije je snimio Matt Porteous.

**STRICTLY EMBARGOED UNTIL 2230 BST SUNDAY MAY 19**  The Duke and Duchess of Cambridge, Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis visit the Adam White and Andree Davies co-designed 'Back to Nature' garden during build week ahead of the RHS Chelsea Flower Show, London, UK, on the 19th May 2019.

Picture by Matt Porteous/WPA-Pool

**STRICTLY EMBARGOED TO 2230 BST SUNDAY MAY 19** EDITORIAL USE ONLY.
19 May 2019, Image: 434580718, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Matt Porteous/WPA-Pool / Profimedia, Mega Agency

Otvorenje vrtne izložbe u Londonu bit će ovaj tjedan. Prostor koji je osmislila Kate obuhvaća kućicu na drvetu, slap, rustikalno sklonište, kamene putove i šuplje panjeve za dječju igru.

Cilj je potaknuti što više odlazaka u prirodu i igru na otvorenom zbog koristi koje ima na ‘fizičko i mentalno zdravlje’, istaknula je Kate. Vrt je obogaćen potočnicama, omiljenim cvijećem princeze Diane.

FOTOGALERIJA: Kate i William s djecom u prirodi

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 05:59