TURBULENTAN PERIOD

Evo zašto se Hailey Bieber nije pojavila na modnoj reviji Victoria‘s Secreta: Muče je dvije stvari...

Hailey i Justin Bieber postali su roditelji sina Jacka Bluesa u kolovozu ove godine i od tada su vrlo zauzeti obiteljskim životom

Hailey Bieber

 Tatiana/backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Nakon što su obožavatelji ostali zbunjeni što se manekenka Hailey Bieber nije pojavila na modnoj reviji Victoria‘s Secreta, izvor je za The Mirror rekao da novopečena mama nije smatrala da je to prava stvar koju treba učiniti jer se "trenutno puno toga događa."

Kao što znamo, Hailey i Justin Bieber postali su roditelji sina Jacka Bluesa u kolovozu ove godine i od tada su jako zauzeti obiteljskim životom. "Hailey je vrlo svjesna da mora izbjegavati stres tijekom svoje postporođajne ere i njezino joj je zdravlje glavni prioritet", rekao je izvor.

image

Hailey Bieber

Michael Tran/Afp

No čini se da, kako prenosi The Mirror, razlog nedolaska je i trenutna spekulacija oko prirode odnosa Justina Biebera i Seana "Diddyja" Combsa. Brojne snimke Justina i Diddyja kako zajedno tulumare, ali i pjesme koje je napisao Justin, samo dodatno podupiru nagađanja oko odnosa dvije zvijezde.

image

Hailey i Justin Bieber

Affinitypicture/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Affinitypicture/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kao što znamo, Hailey i Justin vjenčali su se 2018. godine te su se ove godine po prvi puta pronašli u ulozi roditelja. Otkako su se vjenčali, zajednička neto vrijednost para iznosi oko 300 milijuna dolara, s godišnjim prihodom od gotovo 80 milijuna dolara zahvaljujući Justinovom uspjehu.

No, Hailey se također upustila u poduzetničke vode. Prije dvije je godine osnovala Rhode Beauty, brend koji se fokusira na kozmetičarske proizvode - šminku i preparate za njegu kože.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2024 13:15