VIŠE NE GLUMI

Doživio je potpuni krah karijere nakon tvrdnji da je kanibal, a danas tvrdi: ‘Nikad nisam bio sretniji‘

Armieja Hammera je prije tri godine bivša optužila za seksualno zlostavljanje, dok je druga tvrdila da je imao kanibalističke nagone

Armie Hammer

 Matt Winkelmeyer/Getty Images/Profimedia/

Glumac Armie Hammer gostovao je u podcastu "Club Random" gdje je progovorio o životu nakon što ga je bivša djevojka optužila za seksualno zlostavljanje 2021. godine. Osim optužbi za seksualno zlostavljanje, njegova je druga bivša iznijela i šokantne tvrdnje koje su uključivale aluzije na kanibalizam. Njegova je karijera tada doživjela krah, ali glumac, kako kaže, "nikad nije bio sretniji", unatoč tome što je ostao bez posla.

Glumac je rekao kako mu je obitelj odbila dati novac nakon što se suočio s financijskom propašću.

"Netko bi me mogao pogledati i reći: ‘Da, ali financijski si u potpuno drugačijoj poziciji nego što si ikad bio u životu. Međutim, mene je to naučilo da mi novac ni ne treba jer nikad nisam bio sretniji u životu", rekao je glumac i dodao da "nema ništa za izgubiti".

image

Armie Hammer

Marechal Aurore/abaca/Abaca Press/Profimedia

Prije nego što je izgubio sav novac, kako kaže glumac, njegov je način života mogao rezultirati propašću. "Znam da bi me to naposljetku dovelo do jednog mjesta, a to je smrt", rekao je pa dodao:

"Zarađivao sam puno novca. Pio sam puno. Drogirao se. Partijao. Bio sam jako brz i opušten oko toga što ću pisati u porukama. Isto tako, rizično sam se ponašao i ako stvarno razmislite o tom, to je bilo jako glupo", ispričao je.

image

Armie Hammer

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Voditelju je potom otkrio kako danas započinje svoja jutra umjesto da ih provede na društvenim mrežama. Kako kaže, aktivno meditira kako bi se "povezao s prirodom", a dodao je i da mu odgovara to što mu je karijera otišla nizbrdo.

"Nevjerojatno je oslobađajuće jer sam veliki dio života bio prezauzet time kako me drugi doživljavaju, a o tom se više ne moram brinuti", poručio je.

image

Armie Hammer

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Armieja je u veljači 2021. godine bivša djevojka Effie Angelova optužila za "mentalno, emocionalno i seksualno" zlostavljanje. Glumac je imao aferu s Effie 2017. godine, a u to je vrijeme bio u braku s Elizabeth Chambers. Iste je optužbe glumac demantirao, a Ured okružnog tužitelja Los Angelesa naposljetku nije podiglo optužnicu protiv Hammera.

Te iste godine je njegova druga bivša djevojka, Courtney Vucekovich, tvrdila da je glumac imao kanibalističke nagone te da joj je jednom prilikom rekao da joj "želi slomiti rebro, izroštiljati ga i pojesti". Njezine je tvrdnje glumac negirao.

Uz sve optužbe je i Armiejev brak doživio svoj kraj. Razveo se od Elizabeth nakon 10 godina braka.

image

Elizabeth Chambers i Armie Hammer

Fpa/Full Picture Agency Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. kolovoz 2024 08:57