POSJETILA GA JE

Demi Moore otkrila u kakvom je stanju Bruce Willis: ‘Vidjeli smo se ovih dana, stabilno je‘

Demi i Bruce su u braku bili od 1987. do 2000., a nakon razvoda su ostali u jako dobrim odnosima

Bruce Willis i Demi Moore

 Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia

Slavna glumica Demi Moore u nedjelju je prisustvovala Međunarodnom filmskom festivalu u Hamptonsu, a tijekom svog govora je pričala o zdravstvenom stanju svog bivšeg supruga Brucea Willisa.

"Rekla sam ovo i prije. Bolest je to što jest. Mislim da moraš za to imati duboko shvaćanje. On je stabilno", rekla je Moore. Dodala je i kako je morala pustiti prethodnu verziju Brucea te pronaći radost u sadašnjoj.

image

Bruce Willis, Demi Moore

B4859/Avalon/Profimedia

"Ono što je uvijek potičem je da upoznate osobe u stanju u kakvom jesu. Kad se držite za ono što je bilo, mislim da je izgubljena igra. Kad ih upoznate takve kakvi su sada, shvatite ljepotu i slatkoću", ispričala je ona.

Demi je rekla i kako je svog bivšeg supruga, s kojim je bila od 1987. do 2000., vidjela dva dana prije dolaska na festival. Posjetila ga je s unukom Louettom, kćeri Rumer Willis.

image

Bruce Willis

Javiles/Bruce/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Legendarnom Bruceu je prije dvije godine dijagnosticirana afazija, poremećaj sposobnosti govora. Nešto kasnije mu je dijagnosticirana i frontotemporalna demencija koja uzrokuje probleme s ponašanjem i govorom. Otkad se glumac razbolio, jako se rijetko pojavljuje u javnosti, a više se ne bavi ni s glumom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. listopad 2024 10:29