‘INSPIRIRAJU ME‘

Britney Spears otkrila tko su njene ženske simpatije, na popisu se našle slave dame: ‘Kako netko može biti toliko lijep?‘

Pjevačica je, kako kaže, razmišljala o svojim prijateljicama te je odlučila podijeliti tko su joj najveći uzori

Britney Spears

 Valerie Macon/Afp

Pjevačica Britney Spears otkrila je koje ju slavne žene inspiriraju i žene koje su njezine simpatije. Među njima su se našle Pamela Anderson, Selena Gomez, Kendall Jenner i druge slavne dame.

image

Britney Spears

Mirrormedia/Imaginechina Via Afp

"Želim podijeliti žene koje me inspiriraju. Pamela Anderson je klasika i čini mi se jako dragom. Natalie Portman jer je ‘najcool‘ osoba ikad, čak sam ju i upoznala u New Yorku i imale smo istu majicu. Camilla Cabello, pjevačica, jer je toliko lijepa i tjera me na smješkanje. Njezina osobnost je toliko slatka i šaljiva, mislim da je zdravo biti luckast. Voljela bih da sam takva", poručila je ona putem Instagram Storyja.

image

Pamela Anderson

Kena Betancur/Afp

Spomenula je i Kendall za koju je napisala: "Je li normalno da je netko toliko lijep?" U svojoj je objavi spomenula i Selenu i Drew koje je opisala "apsolutno prekrasnima".

image

Kendall Jenner

Geoffroy Van Der Hasselt/Afp

Svoj je popis Britney odlučila podijeliti jer je razmišljala o svojim ženskim prijateljstvima. "Imam ženske prijateljice i družimo se s vremena na vrijeme, ali nije isto kao kad smo bile mlađe. Pišem svoj roman i učim o sebi. Ali, nedostaje mi biti šašava sa svojim prijateljicama", dodala je Spears.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. listopad 2024 14:17