RASPISALI TJERALICU

Britansku starletu uhitili na aerodromu, prolaznike šokiralo njeno lice: ‘Što joj je to na glavi pobogu?‘

Katie Price nije se pojavila na sudu zbog bankrota, nakon čega je izdan nalog za njeno uhićenje. Ona je tad otišla u Tursku

Katie Price sa psom

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bivša manekenka i starleta Katie Price vratila se u četvrtak iz Turske u Englesku, a na aerodromu ju je dočekala policija koja ju je i uhitila. Nedavno je izdan nalog za njezino uhićenje, ali je ona "pobjegla" van države i podvrgnula se još jednoj estetskoj operaciji lica. Uhitili su ju zbog toga što se nije pojavila na suđenju prošlog mjeseca na koje je morala doći zbog bankrota.

Katie je snimljena na aerodromu Heathrow dok je pričala s policajcima. Na fotografijama se jasno vidi da je bila na operaciji s obzirom na to da je na glavi imala zavoje i gaze. To je prilično zbunilo prolaznike koji nisu mogli vjerovati što gledaju, prenose tabloidi.

Oko uhićenja se oglasila Metropolitanska policija te rekli da je 46-godišnja žena uhićena zbog toga što se nije pojavila na sudu te da će ju zadržati u pritvoru kako bi bili sigurni da će doći na današnje suđenje.

Nekoliko sati prije uhićenja se Price oglasila na društvenim mrežama te rekla da je svjesna da će ju uhititi čim se vrati u Englesku.

"Htjela bih zahvaliti svima koji su mi pokazali podršku i suosjećanje u mojoj situaciji ovaj tjedan s mojim nadolazećim uhićenjem. Unatoč svim krivim napisima, sad sam na putu nazad sa snimanja svog dokumentarca. Nisam otišla u inozemstvo, a da nisam znala što se događa i stojim pri činjenicama, a to je da je došlo do nesporazuma između mene i nekih ljudi povezanih s mojim bankrotom", započela je pa dodala:

"Sad se vraćam kući s posla i svjesna sam da će me zadržati na aerodromu što je očito ono što sud smatra da je potrebno. Naravno, nadam se da će mi zbog mog sina omogućiti malo dostojanstva i zaštite jer će ovo biti izrazito uznemirujuće za njega." Dodala je i da razumije odluku suda, ali da se u isto vrijeme osjeća kao da ju "tretiraju kao kriminalca".

image

Katie Price

Bob Grey/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Inače, Katie je prvi put bankrotirala 2019. godine, a onda opet u ožujku ove godine. Već tada su ju upozorili da će ju uhititi ako se ne pojavi na suđenju, a sve zato jer je prvo suđenje propustila. Starleta je bankrotirala zbog neplaćenog poreza od 761.994,05 funti, a ranije je rekla kako bankrot "shvaća jako ozbiljno".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. rujan 2024 00:06