ČEKAO JE VIZU

Bliski prijatelj Liama Paynea: ‘Kad sam razgovarao s njim, nisam imao pojma da će učiniti bilo kakvu glupost‘

Pjevač je vizu trebao preuzeti krajem tjedna i istog se dana vratiti svojoj djevojci...

Liam Payne

 Angela Weiss/Afp

Pjevač Liam Payne bio je prisiljen produljiti svoje putovanje u Argentinu nakon što je njegov zahtjev za vizu za boravak u Americi prvotno odbijen zbog zlouporabe droga, prenosi Daily Mail. Kako bi dobio vizu i nastavio živjeti na Floridi s djevojkom Kate Cassidy, Payne je morao proći psihijatrijske i medicinske pretrage koje su pokazale da pjevač nije konzumirao opijate te je dobio zeleno svjetlo za vizu.

"Liam je morao produžiti američku vizu. Imao je vizu O-1, koja je za umjetnike, sportaše i druge ljude s izvanrednim postignućima. Ali jedno od pitanja na obrascu glasi: ‘Jeste li ikada zlorabili alkohol ili droge?‘ Liamovi problemi s drogom i alkoholom dobro su dokumentirani. Opće je poznato da je bio na rehabilitaciji u SAD-u, pa je morao označiti kvadratić, a zbog toga je morao na medicinske pretrage. Morali su ga pregledati liječnik i psihijatar", ispričao je izvor.

image

Liam Payne

Christophe Simon/Afp

Vizu je Payne trebao preuzeti krajem tjedna i istog se dana vratiti svojoj djevojci. "Rezultati testova bili su dobri. Liam je bio 100 posto trijezan. U četvrtak je trebao imati sastanak u veleposlanstvu, a u petak preuzeti vizu", rekao je bliski prijatelj pjevača pa nastavio.

"Kad sam posljednji put razgovarao s Liamom, nisam imao pojma da će učiniti bilo kakvu glupost", kazao je. "Svi su shrvani. Kate je uništena...", dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. listopad 2024 17:13