ŽELI SE ZAŠTITITI

Bivša ljubavnica slavnog nogometaša prijavila njegovu suprugu policiji: ‘Pogledajte njezine poruke od prije četiri godine!‘

Prijeteće poruke navodno su poslane još 2020. godine kada su nogometaš i ljubavnica po prvi puta dobili dijete

Lauryn Goodman

 Ian West/pa Images/profimedia/Ian West/pa Images/profimedia

Bivša ljubavnica Lauryn Goodman navodno je pozvala policiju supruzi nogometaša Kylea Walkera, Annie Kilner, zbog njezinih WhatsApp poruka, prenosi Daily Mail. Navodno je Kilner rekla da želi Goodman mrtvu usred njihove svađe koja je krenula onda kada je nogometaš po prvi put dobio dijete s bivšom ljubavnicom, Goodman.

"Prijatelji su rekli Lauryn za prijetnju pa je odlučila to prijaviti policiji u slučaju da se nešto dogodi njoj i njezinoj djeci", rekao je izvor. Prijeteće poruke navodno su poslane još 2020. godine kada se rodilo prvo Goodmanino i Walkerovo dijete, sin Kairo. Za te je poruke saznala Goodman u prosincu, pa je Kilner u siječnju prijavila policiji.

image

Lauryn Goodman

Snap/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Snap/backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Lauryn Goodman i Kairo Walker

James Boardman/backgrid/backgrid Uk/profimedia/James Boardman/backgrid/backgrid Uk/profimedia

No, Daily Mail piše da je izvor rekao da je Kilner nevina u cijeloj toj situaciji. "Annie ne zna bi li se smijala ili plakala zbog Laurynine neumorne potrebe za javnom pozornošću zbog cijele ove tužne sage. Srećom, ona ima dobar smisao za humor i blizak krug iskrenih prijatelja i obitelj koji joj pružaju podršku, a tu je i velika podrška javnosti, koja dolazi do izražaja kad god Lauryn pokuša širiti negativnost o njoj. Annie je potpuno nevina u svemu tome. Poruke su poslane još 2020. godine, u šoku nakon što je otkrila što je Lauryn učinila", rekao je izvor tvrdeći da je Kilner to rekla u ljutnji, a ne u namjeri.

"Svakoj logičnoj osobi jasno je da je to izgovoreno samo u napadu bijesa - tijekom privatnog razgovora između dva prijatelja koji su izrazili šok i ljutnju zbog situacije i ljudi koji su bili uključeni. Kao i obično s Lauryn, njezina se priča ne uklapa. Zašto se obratiti policiji nakon četiri godine i bez drugih ‘prijetnji‘ osim te... Kyle i Annie, zajedno sa svojim prijateljima, obitelji i velikim dijelom javnosti, pitaju se kada će ova drama završiti kako bi se svi mogli vratiti na pravi put i uživati ​​u svojim životima i svojoj djeci. Užasno je što djeca moraju ovo čitati", kazao je izvor.

image

Kyle Walker

Lucy North/pa Images/profimedia/Lucy North/pa Images/profimedia
image

Kyle Walker i Annie Kilner

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Inače, Kilner je u srijedu Walkeru uručila papire za razvod jer mu "jednostavno ne može oprostiti što joj je učinio". Tako je sredinom tjedna započeo pravni postupak u kojem će se Kilner boriti za polovicu bogatstva nogometaša. Iako su neki vjerovali da se to neće dogoditi jer se Walker vratio u obiteljski dom, čini se da život pod istim krovom nije pomogao nogometnoj zvijezdi da spasi brak.

"Odnos je loš. To nije normalan brak. Jedva da su razgovarali jedno s drugim. Annie se razvodi od Kylea jer mu jednostavno ne može oprostiti ono što joj je učinio. Ne može prijeći preko toga. Pokušala je. Čini se da je Kyle prihvatio da je gotovo. Bio je sretniji zadnjih tjedan dana...", rekao je izvor o supružnicima koji se upoznali još kao tinejdžeri, ali čiji je obiteljski život upropastila ljubavna afera s Goodman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. listopad 2024 11:10