ZVIJEZDA 2000-IH

Bio je najveći zavodnik malih ekrana, svoje žene je varao, a brak mu je trajao 5 mjeseci: ‘Romantičan sam obiteljski čovjek‘

Iako je svoju sreću pronašao sa suprugom Sarah Roemer s kojom ima troje djece, iza njega su preljubi i afere na setu...

Chad Michael Murray

 Brian Douglas/Afp/Profimedia/Brian Douglas/afp/profimedia

"One Tree Hill", "Freaky Friday", "Pepeljuga", "Gilmorice", "Riverdale", "Mother of the Bride" samo su neki od velikih projekata u kojima je ostao zapažen glumac Chad Michael Murray koji je danas, 24. kolovoza, napunio 43 godine. Osim po svojoj glumačkoj karijeri, šarmu i karizmi ostao je zapamćen po još jednom - turbulentnom ljubavnom životu.

Iako je svoju sreću pronašao sa suprugom Sarah Roemer s kojom ima troje djece, iza njega su preljubi i afere na setu, a sve to popraćeno je uz budno oko javnosti tek godinama kasnije. Tako je Murray izlazio s Erin Foster i iako je to bilo 2001. godine, tek je 2021. ljubavna "prljavština" izašla u javnost.

image

Chad Michael Murray i Sarah Roemer

Image Press Agency/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia/Image Press Agency/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia

Naime, Foster je u epizodi podcasta "Barely Famous" prošle godine u listopadu rekla da ju je glumac varao s kolegicom sa seta "One Tree Hill", Sophijom Bush. "Definitivno me prevario s njom na prilično nečuven način. Dok smo živjeli zajedno. Baš super", rekla je tada Foster.

Murray i Bush otkrili su svoju romansu javnosti 2003. godine, prenosi Us Weekly. Dvije godine kasnije par se vjenčao - pa samo pet mjeseci kasnije podnio zahtjev za razvod. Bush je htjela da se brak poništi, a kao razlog je navela prevaru, no zahtjev je odbijen i razvod je okončan 2006. godine. U to se vrijeme šuškalo da je razlog razvodu Murrayeva afera s kolegicom iz "House of Wax", Paris Hilton.

image

Sophia Bush i Chad Michael Murray

Patti Ouderkirk/Admedia/Profimedia/Patti Ouderkirk/admedia/profimedia

Kolege, iako više nisu dijelile bračni krevet, i dalje su dijelile set i nastavile surađivati na popularnoj seriji. A onda je šarmantni glumac "bacio oko" na Kenzie Dalton koja je u "One Tree Hillu" glumila pozadinsku navijačicu. Par je počeo izlaziti nakon što se upoznao na setu, a 2006. se Murray odlučio na veći korak - zaprosio je Dalton.

Dalton i Murray su bili zaručeni sedam godina, a onda su 2013. prekinuli. Iste je godine glumac počeo ljubiti australsku manekenku Nicky Whelan, ali to nije trajalo dugo. Toj je romansi došao kraj nakon pola godine, a onda je Murray upoznao "onu pravu" - Roemer.

Supružnici su se upoznali na snimanju televizijske emisije "Chosen" 2014. godine, a nakon toga se počelo šuškati da se par tajno vjenčao i da očekuje svoje prvo zajedničko dijete. Sada imaju sina i dvije kćeri, a prije nekoliko je mjeseci za The Hollywood Reporter rekao da mu je najvažnije da bude uz njih.

"Dolazim s posla kući i igram se s djecom. E sad, je li to dodatni posao za mene tako da ne mogu biti usredotočen samo na ‘Sullivan‘s Crossing‘? Da, ali to samo znači da moram bolje rasporediti svoje vrijeme i shvatiti kako ću sve ovo riješiti. Što se mene tiče, ne bih ovo mijenjao ni za što, bez obzira na količinu uspjeha, nije važno. Ovo nadmašuje sve", rekao je Murray koji svoju obitelj vodi sa sobom gdje god ima snimanja projekata.

image

Chad Michael Murray i Brooke Shields u Netflixovom filmu "Mother of the Bride"

Supplied By Lmk/landmark/profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Priznao je i da pomno bira projekte u kojima će sudjelovati jer ne želi da zbog njegova posla kasnije njegova djeca imaju problema u školi ili društvu. Mnogi će se složiti da je Murrayevu karijeru promijenila uloga Lucasa Scotta u "One Tree Hillu" jer je to prvi put da smo ga vidjeli kao "dobroga dečka".

Iako je, kako je People prenio da je Bush otkrila nedavno, trebao igrati Nathana Scotta, Murray je inzistirao da igra dobroga lika. Na njegovu veliku radost, produkcija mu je dala šansu. Osim produkcije, obožavali su ga i gledatelji pa je mnoge šokiralo kada je Murray odlučio napustiti projekt. Govorilo se, kako prenosi CBR, da je razlog bilo neslaganje oko ugovora.

Zatim je na internetu procurio video, koji je kasnije obrisan, u kojem je glumac dao obožavateljima naslutiti o čemu je riječ. "Ne vraćaju me iduće godine jer žele uštedjeti novac", kazao je tada. Murray je nastavio s glumom i bio je u uspješnim projektima, ali nijedan poslije nije stekao toliku popularnost kao ova serija.

image

ONE TREE HILL

Rights Managed/Mary Evans Picture Library/Profimedia/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:13