PREKINULI SU

Al Pacino više nije u vezi s 54 godine mlađom Noor: ‘Samo smo prijatelji‘

Slavni glumac je prošle godine dobio dijete s producenticom, a ona je nedavno viđena u društvu slavnog komičara

Al Pacino i Noor Alfallah 

 The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Djevojka slavnog glumca Al Pacina (84), Noor Alfallah (30), nedavno je viđena u izlasku s komičarem Billom Maherom (68), a brojni su se zapitali zašto su njih dvoje bili zajedno. Kako je sada Pacino otkrio, on i Noor, s kojom je prošle godine dobio sina Romana, više nisu zajedno.

Glumac je u intervjuu za People ranije ovog mjeseca otkrio da je slobodan. Kada su ga upitali je li trenutno u vezi, on je odgovorio: "Ne, imam prijateljstvo".

image

Al Pacino i Noor Alfallah

Blayzenphotos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kasnije su njegovi predstavnici dodali: "Al i Noor su jako dobri prijatelji i to su već godinama, a zajedno odgajaju i njihovog sina Romana."

Glumac je u svojim novim memoarima "Sonny Boy" pisao o svojim vezama te o svojoj averziji prema braku koji naziva "ulaskom u vlak boli".

image

Al Pacino i Noor Alfallah

Star Influx La/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

"Sve je karta za vlak boli. Karta ili ništa. Hoćete li ići ili nećete? Ne, ja ću ostati ovdje. Ostat ću na stanici. Neću ući", napisao je on. Dodao je i kako brak zasigurno može pristajati brojnima, ali da njemu "nikada nije pristajao iz nekog razloga". Glumac se i dalje tako osjeća.

"Volio sam kad smo živjeli zajedno, a onda... To ovisi s kim se slažete. Ako živite s nekim, mora postojati... Morate imati zajedništvo. Ako nemate, to je gotovo kao invazija. Tako da, to želim znati ako pronađem osobu s kojom se mogu povezati", rekao je on.

image

Al Pacino i Noor Alfallah

A.i.m/bald/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Pacina i Alfallah su prvi put počeli povezivati 2022. godine, a ove su godine otkrili kako su se upoznali. Noor je rekla kako su se upoznali na jednoj večeri prije desetak godina. "Razmišljala sam si, ajme, ovo je Al Pacino. Išla sam u filmsku školu, znala sam tko je on. On je jako talentirana i posebna osoba. Ali, nisam imala namjeru da će biti otac mog sina jednog dana", rekla je ona ranije. Par se zbližio tijekom pandemije koronavirusa.

"Al je živio ulicu dalje od moje kuće i počeli smo svaki dan provoditi zajedno, igrajući šah i gledajući filmove. To je bila kao filmska škola s Al Pacinom. Onda je to jednostavno postalo nešto više", rekla je ona.

image

Al Pacino i Noor Alfallah

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Prve glasine da je par prekinuo su se pojavile prošle godine u rujnu, nekoliko mjeseci nakon što su dobili sina. Međutim, tada su njihovi predstavnici rekli da su još uvijek zajedno, a kad su prekinuli nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. listopad 2024 10:33