OSTALE SU TRAUME

Al Pacino o najsramotnijem iskustvu u životu: ‘I dalje me proganja ozljeda penisa iz djetinjstva...‘

Slavni glumac se u svojim memoarima prisjetio trenutaka iz djetinjstva koje je proveo u Bronxu

Al Pacino

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Glumac Al Pacino nedavno je objavio svoje memoare "Sonny Boy" u kojima je pisao o brojnim trenutcima iz svoje karijere, ali i o svojem djetinjstvu. Pacino se u knjizi osvrnuo i na ozljedu koju je zadobio u djetinjstvu, a koja ga i danas "proganja". Incident mu se dogodio kad je živio u južnom Bronxu, kad je imao 10 godina.

image

Al Pacino

Patrick T. Fallon/Afp

"Hodao sam po tankoj željeznoj ogradi, plesao po žici. Kiša je padala cijelo jutro i, naravno, poskliznuo sam se i pao te me željezna šipka udarila ravno među noge", napisao je on. Prisjetio se kako je u tom trenutku osjetio toliku bol da se nije mogao vratiti kući. U pomoć mu je priskočio stariji gospodin koji ga je odveo kod tetke. Pozvali su liječnika kako bi mu pomogao.

"Ležao sam tamo na krevetu, s hlačama spuštenim do gležnjeva dok su tri žene, moja majka, tetka i baka, lagano u panici bockale moj penis. Mislio sam si, Bože, uzmi me sada, dok sam slušao kako šapću stvari jedna drugoj dok su vršile inspekciju", ispričao je legendarni glumac. Dodao je i kako je njegov "penis ostao na mjestu", ali da je doživio veliku traumu.

image

Al Pacino

Robyn Beck/Afp

"Dan danas me proganja sama pomisao na to", istaknuo je. Glumac je to iskustvo opisao jednim od najsramotnijih iskustava ikad.

Osim svoje ozljede se prisjetio i izazivanja nereda u New Yorku dok je bio mlađi, a pričao je i o teškim trenutcima kroz koje je prolazila njegova majka.

image

Al Pacino

John Nacion/Nurphoto Via Afp

Pacino je nedavno otkrio da je prekinuo sa svojom partnericom Noor Alfallah s kojom je prošle godine dobio sina. Rekao je kako su on i Noor ostali prijatelji.

"Al i Noor su jako dobri prijatelji i to su već godinama, a zajedno odgajaju i njihovog sina Romana", rekli su njegovi predstavnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. listopad 2024 10:33