HRVATSKI BRADLEY COOPER

'Za humanitarni rad dobio bih tri minute pažnje, a za izlazak iz BB kuće dobio sam naslovnice'

 RTL

Premda je u Big Brother kući bio tek devet dana, Zadranin Branimir Kamber uspio je zaraditi nadimak ‘hrvatski Bradley Cooper’, a po izlasku iz kuće posve je zadovoljan i duljinom i kvalitetom svog boravka u najpopularnijem reality showu na svijetu.

Kako je rekao za portal Zadarski.hr, drago mu je da je bio, ali i da je ta priča iza njega.

‘Hrvatska publika je destruktivna, sklona omalovažavanju i izrugivanju. I to znaju svi koji su ovdje nešto pokušali. A kako ja nemam ni manadžera ni PR-a nego na svom televizijskom i estradnom putu pokušavam uspjeti potpuno sam, kad sam dobio poziv iz produkcije Big Brother kuće rekao sam sam sebi, ovo mi je prilika da se dobro izreklamiram. I to bez opterećenja kakve će reakcije biti jer su kod nas Hrvata ionako uvijek loše. Bio to Big Brother ili humanitarni rad, nama nikad ništa ne valja’, rekao je 30-godišnji avanturist i humanitarac koji se bavi glazbom i glumom.

Trenutno radi kao terapeut i trener plivanja djece i osoba s poteškoćama u razvoju, iza sebe ima jedan rock album i nekoliko uloga u domaćim serijama. Ako vam se čini poznat, to je stoga što je glumio u 40-ak televizijskih reklama.

Obzirom da inače živi sto na sat, izolacija mu ipak nije tako teško pala, no kaže da vrijeme u kući prolazi puno sporije te da je to najdominantniji osjećaj koji mu je ostao u sjećanju.

‘Izolacija sama po sebi nije loša, lišenost od informacija dobra je prilika za odmoriti mozak, ali ta dosada ubija! Ako nemaš neki zadatak, dođe ti da poludiš. Kad su mi rekli da čuvam vatru osam sati, spasio sam se’, rekao je za Zadarski.hr.

Planira snimiti novi album, kantautorski prvijenac ‘Inat’, za koji je napisao tekst i glazbu za sve pjesme. Ne nada se velikom uspjehu. ‘Rock danas je netelevizičan i presirov. Da bi snimio spot, danas ti trebaju trube i ženske. Ako nemaš to dvoje, ne možeš proći’, slikovito je objasnio.

O svom putu do snimanja albuma koji je napravio sasvim sam, planira držati predavanja u zadarskim srednjim školama, sve volonterski.

‘Kada sam izašao iz Big Brother kuće imao sam dva puta: jedan je naslikavati se po špici dok traje ta slava, a drugi je družiti se s djecom i prenijeti im neka pozivitna životna iskustva jer im je moje lice sada poznato. Eto, za bavljenje humanitarnim radom dobio bih tri i pol minute pozornosti u ‘Dobro jutro Hrvatska’, a za izlazak iz Big Brother kuće dobio sam naslovnice. Ja sam odabrao ovaj drugi put. To je puno pametnije iskorišteno vrijeme’, zaključuje Kamber.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:29