LUDE ZABAVE

VIDEO: KONAČNO OTKRIVENA JEDNA OD NAJVEĆIH TAJNI BIG BROTHER KUĆE Steffani bez dlake na jeziku napokon objasnila zašto se seksala s Ervinom

 Printscreen: RTL

Ako nitko drugi, onda barem Mirjana Praizović preko društvenih mreža neprestano obavještava fanove što se događa s bivšim stanarima Big Brother kuće.

Tako smo u srijedu saznali da nekolicina stanara boravi u Sarajevu gdje sudjelovali u snimanju emisije Dejana Talk Show koja će u subotu biti emitirana na OBN televiziji. Osim što je objavila nekoliko fotografija i videa iz Sarajeva, snimila je i kratki video emisije koja će biti prikazana.

U isječku je voditeljica ispitivala Steffani Banić o njezinom odnosu s Ervinom za koji je tražila objašnjenje: ‘Samo se zbog toga kaješ, ali nije se dogodilo jednom, dogodilo se više puta.’

Steffani je na to odgovorila: ‘Bila sam pijana i ničeg se nisam sjećala, ali kad je već cijeli Balkan vidio kako se seksam s Ervinom, napravila sam to opet da se sjetim i ja.’ Dakako, izazvala je salve smijeha u studiju.





Ali Stefe se ne sjeca da ju...

Posted by Mirjana Praizovic vb on Wednesday, January 13, 2016




Svojedobno su se, naime, pojavile sumnje da je seks u kući Velikog brata namješten ili čak plaćen. Naime, srpska pjevačica Maja Nikolić koja je boravila na Farmi, raspričala se sa svojim sustanarima o novcima koji sudionici showa Parovi dobiju za seks pred kamerama. Mnogi su se nakon toga pitali nisu li i sudionici Big Brothera bili plaćeni za takve egzibicije pred kamerama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 18:07