LJUBAV PREKO FACEBOOKA

VIDEO: BIVŠA TEEN ZVIJEZDA OTPILILA STEFFANI 'Nisam to očekivao... Gledao sam je na Big Brotheru, ali žao mi je, nije moj tip'

 Screenshot

Jedna od kontroverznijih stanarki posljednje sezone Big Brothera, Steffani Banić, objavila je na svom profilu na Facebooku link na obradu Dine Jelusića i Ivana Ivankovića pjesme ‘Here I Go Again’ White Snakea, a uz Dinino je ime stavila srce probodeno strijelom.

Bilo je to dovoljno da se njezina objava protumači kao izraz simpatije prema nekadašnjem pobjedniku dječjeg Eurosonga. Nažalost, Dino ne dijeli simpatije, prenosi RTL .

‘Nisam ovo očekivao, da će se njen link tako proširiti kao udvaranje. Vidio sam je na Big Brotheru, to je to. Ne znam curu, mislim da sam je viđao na svirkama u Splitu, ona je taj đir. I ne, nismo zajedno’, prokomentirao je Dino situaciju.





Dinooo 

Posted by Steffani Banić on Sunday, January 3, 2016




Od malenog dječaka koji je pobijedio na dječjem Eurosongu, Dino je danas frontmen hard rock benda Mad Dogs. Nekad je bio simpa curicama, a danas za njim lude mnoge tinejdžerice.

‘Dobar odgoj mojih roditelja odigrao je svoje, ali u glazbi sve žešće idem, sprema se novi album, snimio sam album u Južnoafričkoj Republici, u Australiji’, pohvalio se RTL -u.

Što se tiče cura, kaže da nema vremena za njih, no ipak je bio zagonetan kad su mu postavili konkretno pitanje: ‘Ne bih baš to komentirao, ali jako sam kompliciran, nemam određeni tip, ili ima kemije ili nema, čak nije stvar fizičkog izgleda.’

Prisjetimo se nekih od zabavnijih trenutaka Dininog odrastanja:

A ovako danas pjeva Dino...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:31