REALITY SHOW

VELIKI PREOKRET U BIG BROTHERU Nakon brojnih svađa, Zorica i Goran u bliskim razgovorima i zagrljajima...

 Foto: Big Brother

Iako vršnjaci, Zorica i Goran od početka Big Brothera nisu mogli pronaći isti jezik. Dapače, često su bili u konfliktu, a Zorica je uvjerena da Goran laže i da čitavo vrijeme ima taktiku. Često ga je „častila“ uvredama, na koje je on uglavnom ostao hladan, iako mu, naravno, nije bilo svejedno.

Na Zoričinom rođendanu su sklopili mirovnu ponudu i zakopali ratne sjekire, da bi se već drugi dan odmah posvađali. Međutim, sada ponovno razgovaraju i bliži su no ikada. Goran, iako nepušač, sjedi ispred prostorije za pušenje i razgovara sa Zoricom koja je unutra. Pretresli su brojne teme, od sustanara, Zoričinih iskustava u drugim natjecateljskim emisijama pa do glazbe.

Nakon sinoćnjeg zadatka nastavili su konverzaciju, i ispostavilo se da imaju sličan smisao za humor, pa su tako zadirkivali Steffani, a spomenuli su i Miku i Gibu koje Goran od milja zove Čip i Čop.

Vrhunac preokreta u njihovom odnosu odigrao se kasno sinoć kada je Zorica otišla zagrliti Gorana za laku noć. Nakon nekoliko minuta, on joj je vratio uslugu, na što je Zorica reagirala da joj je drago i da joj njegove riječi puno znače. Pozvala ga je da se pridruži njoj i Steffani na kasnonoćnom razgovoru, nakon čega su svi otišli spavati. Svemu je svjedočila Rada koja je poželjela da se nikada više ne posvađaju.

Do kada će Sarajlija i Beograđanka ostati u dobrim odnosima ne možemo predvidjeti, stoga gledatelji trebaju obratiti pozornost na večerašnje XXL izdanje Big Brothera od 20 sati na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 18:25