NEMA VIŠE REPERA

VELIKE PROMJENE U BIG BROTHERU Kontroverzni Luća napustio Kuću, nominirani su Goran, Mirjana, Đorđe, Zorica i Jozefina

 Screenshot

Luća je napustio Big Brother kuću, a nominirani stanari su Goran, Mirjana, Đorđe, Zorica i Jozefina, piše RTL.hr.

Deseta emisija Big Brothera uživo rezultirala je ispadanjem Luće iz Kuće. Čim se popeo na pozornicu Antoniji i Skyju je rekao da je sretan što je ovoliko izdržao u Kući. 'Ostvario sam sve što sam htio, ali mi je žao što se nisam uspio pozdraviti sa kumom Radetom. Falit će mi Barbara i Tina, a unutra su mi svi bili dobri, a ja sam se tako kvalitetno proveo', otkrio je Luća dodajući da su Zorica i Goran najveći igrači i glumci u Big Brother kući.

Nakon Lućinog ispadanja prikazan je mjuzikl 'Čarobnjak iz Oza' koji je stanarima bio tjedni zadatak. A onda su uslijedile nominacije, piše RTL.hr.

Barbara je dala dva boda Goranu a jedan Đorđu. Đorđe je dva boda udijelio Mirjani, a jedan Zorici. Mirjana je dva boda dala Đorđu, a jedan Zorici. Giba i Mika su dva boda dali Đorđu, a jedan Zorici. Ervin je dao Jozefini dva boda i jedan Mirjani. Goran je dva boda dao Zorici, a jedan Barbari. Tina je Goranu dala dva boda, a jedan Đorđu.

Jozefina je svoja dva boda dala Goranu, a jedan Đorđu. Rade je dva boda dao Zorici dok je jedan dao Đorđu. Darko je odlučio dva boda dati Đorđu, a jedan Jozefini. Zorica je dva boda dala Mirjani, a jedan Đorđu. Rada, kao posljednja, dva je boda dala Zorici, a jedan Đorđu.

Tako su nominirani Goran, Đorđe, Mirjana, Zorica i Jozefina. Kakvu je novu ludost Big Brother pripremio stanarima ne propustite pogledati na RTL-u, u nedjelju, od 20 sati u XXL izdanju Big Brothera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:18