BB PRIJATELJSTVO

TVRDE DA SU SAMO PRIJATELJI, ALI SVE RADE ZAJEDNO Ervin odveo Barbaru nasvoje omiljeno mjesto. Pogodite gdje!

 Facebook

Premda je još davno Barbara Šegetin jasno dala do znanja Ervinu Mujakoviću da između njih neće biti ništa osim prijateljstva, simpatični bivši stanar Big Brother kuće ne odustaje. Kako piše RTL , Ervinovo srce još uvijek tuče za Barbaru, a to dokazuje i činjenica da joj je već kupio poklon za Valentinovo.

Ervin je Barbaru odveo na svoje omiljeno mjesto - salon za trajno uklanjanje dlačica. Jer, kako kaže, depilirati se mora. ‘Sad trenutno radimo depilaciju prsa i preporučio bih svim momcima i djevojkama da dođu u salon’, poručio je Ervin Mujaković, bivši natjecatelj Big Brothera.

Premda ih se često može vidjeti zajedno kako obilaze kozmetičke salone, klubove, restorane, kafiće, njih su dvoje, bar tako tvrde, samo - prijatelji.

‘Kao što sam mu rekla u kući, imat ćemo priliku razgovarati vani i razgovarali smo, i evo mogu stvarno reći da mi je najbolji prijatelj. On je shvatio da ja imam dečka, možda je ta zaljubljenost bila jača jer su osjećaji puno jači, ne biste vjerovali, pa stvarno mislim da je to sve bilo čak i prolazno’, dodala je Barbara za RTL .

Ervin priprema iznenađenje za Valentinovo za Barbaru koja još uvijek vrlo uspješno krije svog dečka, a ona kaže: ‘Možda i ja njemu pripremim nešto prijateljski, zaslužio je kao što sam govorila uvijek, najbolji dečko kojeg sam upoznala, stojim iza toga, jako kvalitetna osoba i drago mi je da sam imam takvu osobu u životu.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:12