JOŠ JE U KOMI

RAZULARENA ZABAVA NA 'RANČU LJUBAVI' Otkriveno koliko je Lamar Odom spiskao na trodnevni seks maraton s prostitutkama

 Foto: Facebook

Stanje bivše NBA zvijezde, Lamara Odoma, zasad je nepromijenjeno. On još uvijek leži u bolnici priključen na aparate. I dok jedni mediji, pozivajući se na navodne izvore iz bolnice, tvrde da mu organi otkazuju jedan po jedan i da stvari ne izgledaju dobro, drugi pak javljaju kako je Lamar stisnuo ruku svoje bivše šogorice Kim Kardashian, koja, uz ostatak klana Kardashian, bdije uz njegovu bolesničku postelji.

Ondje je i njegova bivša supruga Khloe, koja je, čim je čula što se dogodilo Lamaru, pohitala da bude uz njega, a također je organizirala i da u bolnicu dođu i njegova djeca iz prvog braka, kako bi što više njemu bliskih ljudi bilo u blizini i davalo mu podršku.

U međuvremenu su procurili novi detalji o razularenoj zabavi koja se odigrala u bordelu u blizini Las Vegasa i koja je Odoma zamalo koštala života.

Kako prenosi TMZ, Lamar je u bordelu 'Love Ranch South', gdje je proveo 3 dana neprestano tulumareći, potrošio nevjerojatnih 75.000 dolara, što je skoro pola milijuna kuna! Kako navode izvori iz 'Ljubavnog ranča', vozači bordela pokupili su Lamara u njegovom domu i dovezli ga na ranč gdje ga je dočekala hrpa prostitutki složena u vrstu među kojima je on odabrao dvije koje su mu neprestano bile na usluzi tijekom njegova čitava boravka u bordelu.

Odom je imao najbolji VIP apartman s kompletnom uslugom… Pio je nevjerojate količine alkohola, konzumirao gotovo sve droge koje se mogu zamisliti i sve to kombinirao sa sredstvima za potenciju. No, kako izvori iz bordela tvrde, osim na seks i zabavu, Lamar je dosta vremena potrošio plačući i žaleći se na svoj nesretan život, oplakujući sve propuštene šanse i svoj propali brak s Khloe Kardashian.





www.loveranch.net

Posted by Love Ranch Vegas on 30. ožujak 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:47