OKRŠAJ TAMARE I VIOLETE

Rastu tenzije među stanarima: 'Ne gasiš se, nemoj više pričati danas, je l' može?'

 Screenshot RTL

Nešto više od tjedana dana boravka novih stanara u Big Brother kući, pojavile su se prve tenzije među ukućanima, piše RTL.

Naime, Tamara se u ispovjedaonici Velikom Bratu požalila na Violetu.

- Smeta me jer je naporna, stalno priča, na sve ima neke komentare, u sve se petlja i ne gasi se, a mi bi malo mira. Ja razumijem da je njoj dosadno i da je ona takva ali nama je već prekipjelo to njezino ponašanje. Svi se sprdaju kad ona progovori - rekla je.

Dodala je da je sve to prešlo granice dobrog ukusa te da svi bježe i miču se od nje kako god znaju. Po izlasku iz ispovjedaonice Tamara je naletjela na Violetu koju je zanimalo zašto se Tamara tako ponaša prema njoj, no ova joj je odbrusila kako joj se zbilja neda slušati što joj ima za reći.

- Nemoj više pričati danas, jel može? Hvala - odbrusila je Tamara Violeti i odlučila je ignorirati. Čini se da svi polako pokazuju svoje pravo lice.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 03:24