KONTROVERZNA BODYBUILDERICA

Poznati psihijatar o BB Tamari: ‘Ili se time pravda ili joj se nešto dogodilo’

 Screenshot RTL / Screenshot RTL

U Big Brother kući sve je napetije. Pale su i prvi zagrljaji i prve svađe, a među nekim se stanarima razvila i određena netrpeljivost. Unatoč tome što je komunikativna i privlačna, Tamara Posavčić iz Zagreba povremeno privlači pažnju na šokantne načine.

Tako je nedavno u razgovoru s Katjom, Violetom, Tamarom i Branimirom izjavila da žene zbog histeriziranja nekad treba jednostavno ćušnuti.

‘Žene, a i poneki muškarci su često skloni pretjerivanju i pretjeranom histeriziranju. Tada ih treba zašamarati, dati im finu šamarčinu da ih urazumiš u sekundi. Drugi gledaju na to kao na nasilje, ali to nije nasilje’, rekla je i šokirala sugovornike.

Je li njezina izjava na bilo koji način utemeljena za RTL je komentirao psihijatar Vladimir Gruden: ‘Često ljudi svoje osobno mišljenje nameću kao generalno i to treba znati razlučiti. Djevojka koja je to rekla vjerojatno osjeća da joj je potrebna vanjska kontrola, pa makar i u vidu šamara jer ona sama nije toliko jaka i snažna da se može boriti s okolnostima.’

‘Ona pravda sebe. Ili je napravila nešto pa se time pravda, ili joj se dogodilo nešto pa sebi pravda da nije kriva ona za to nego netko drugi. Još je jedna stvar moguća. Takve izjave mogu biti i taktika zavođenja. U današnjem svijetu muško bi trebalo biti muško, što znači onaj koji kontrolira. A kada žena kaže da dopušta i šamar, ona muškarcu daje do znanja da je toliko slabašna da će dozvoliti da se njome upravlja. A koji muškarac ne bi htio ženu koja će mu podilaziti’, dodaje Gruden.

Tamara se bavi bodybuildingom, bila je prvakinja Hrvatske u powerliftingu pa ne čudi da su joj proteini među najvažnijim stvarima u kući. Njezinu veliku ljubav komentirao je i trener iz teretane koji kaže da trenira svaki dan i to više od šest sati.

'Njezini treninzi nisu više u svijetu powerliftinga, već se sastoje od fitnesa s ciljem lijepog i zdravog tijela', rekao je za RTL. Hoće li Big Brother opet kazniti Tamaru, gledajte na RTL televiziji.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:16