DIJELIO JOJ SAVJETE

Pjevačica Ines šokirala je Pađena jer nije znala tko je Neil Young

 Screenshot RTL

Jurica Pađen upustio se s Ines Huskić, pjevačicom u usponu, u razgovor o glazbi nakon što ju je čuo kako pjeva, piše RTL.

Pitao ju je ima li band, a ona mu je rekla kako je kratko vrijeme bila član jednog, a onda se odlučila na samostalnu karijeru.

Dodala je kako nije htjela pjevati po svadbama te da će ako će joj trebati novac, radije raditi u struci. Inače, Ines je po struci farmaceutkinja, a u njezinom profilu piše da najviše žali što je studirala u Hrvatskoj.

Tijekom razgovora Ines je uspjela šokirati Pađena kad mu je rekla da nikad nije slušala Neila Younga. Glazbenik joj je rekao kako ga obavezno mora početi slušati ako želi ostati u glazbenom svijetu. No Ines se odmah počela opravdavati kako je Juricu krivo čula te da ipak zna tko je Neil Young.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:38