MIRJANA OTRKILA

PIKANTERIJE S TULUMA BIG BROTHERA 'Ervin je bio u društvu 10 finih momaka, a udana Jozefina je nestala u akciji...'

Izuzetno sam sretna zbog Darkove pobjede, započela je Mirjana Praizović, bivša stanarka kuće Velikog Brata, izvještaj sa završnog tuluma ovog reality showa.

Bivši ukućani zabavljali su se u kući Velikog Brata.

- Tamo je bilo još oko 300 ljudi. Bilo je ekstra, muzika, DJ. Bilo je alkohola i sokića jer ja, naravno, ne pijem alkohol. Mislim da sam ja bila jedina trijezna na toj žurci. Što se tiče bivših stanara nisam ih baš pratila, ali znam da je Darko hodao po kući i puno plakao jer je bio sretan. Tina se nije odvajala od obitelji Petkovski. Zbog čega zbilja ne znam - šalila se Mirjana na račun sestre Šegetin.

Nije poštedjela ni obitelj Vasić.

- Rada i Rade držali su u ruci ček koji je Darko osvojio jer i dalje vjeruju da mogu pobijediti. Ervin je dođao sa svojih deset prijatelja. Deset finih momaka je bilo u njegovom društvu, rakijali su se i zezali - ispričala je Mirjana u videu koji je podijelila na Facebooku.





O zurci

Posted by
Mirjana praizovic vb on Sunday, December 13, 2015




Goran se nije dugo zadržao.

- Bio je dvadesetak minuta i otišao. Mika i Giba su plesali sa mnom, a Zorica je okupila cijelu obitelj. Sodu bikarbonu je ponijela sa sobom kući. Jozefina je, kako sam načula, nestala u akciji, s kim, s čim, ne znam. To je ono što sam uspjela pohvatati, a za ostale me nije bilo briga. Žurka je bila ekstra, ali ja sam prva otišla kući jer ne pijem alkohol pa mi se nije dalo slušati njih pripite - Mirjana je sa svima koji je prate podijelila neke pikanterije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 06:55