NEOČEKIVANI GOST

OVO NIKAKO NIJE OČEKIVALA Veliki Brat priredio veliko iznenađenje za Radu, Zorica vikala: Ovo je gaženje mene'

Veliki Brat u ispovjedaonicu je pozvao Radu i upitao što i tko joj najviše nedostaje. Naravno, Rada se najviše zaželjela svoje djece i muža, a pošto je Velikom Bratu to bilo za očekivati, priredio joj je pravo iznenađenje. U trenutku dok je pričala kako joj nedostaje suprug Rade, on je iznenada ušao u ispovjedaonicu.





Šta je uznemirilo Zoricu? #VelikiBrat

Šta je uznemirilo Zoricu? #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Wednesday, December 2, 2015




Zaljubljeni bračni par se izgrlio i izljubio i izmijenio par rečenica. Uskoro im se u ispovjedaonici pridružila i Zorica, pa im je Veliki Brat priopćio da će svi troje u petak zajedno izvesti pjesmu 'Miki moj' od Lepe Brene. Njihovom oduševljenju nije bilo kraja, pa su odmah počeli i vježbati koreografiju.

No, iako je Zorica bila sretna jer je Rada dobila priliku vidjeti svog supruga, nije joj bilo drago što Veliki Brat nije i njoj pružio tu priliku.





Rada se uželela Radeta. #VelikiBrat

Rada se uželela Radeta. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Wednesday, December 2, 2015




- Ja nisam zaslužila da zagrlim svog muža nego da ga vidim na plazmi? Pa nisam morala ni da ga vidim na plazmi. To je gaženje mene - zaključila je.

No Barbara i Rada su je tješile i molile je da se smiri jer, kako su rekle, ako je izgurala Mirjanu, može i sve ostalo s obzirom na to da se bliži finale ovog reality showa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:45