NAJTEŽA ŽIVOTNA BITKA

'OVO JE PITANJE ŽIVOTA I SMRTI' Damir: Ljubav mog života zauvijek je zaspala, sada želim zdravlja da provedem još koju godinu sa svojom kćerkom...'

 RTL

Damir Leskovec samohrani je otac 20-godišnje djevojke i obučarski tehničar po zanimanju. Kći Valentina i on vole reći da je njihova Dijana, Damirova supruga, prije 11 godina 'usnula' - dugo se borila s multiplom sklerozom, ali bolest je bila jača. Valentina je ostala bez majke, a Damir bez ljubavi svoga života.

Kandidat, koji u novi RTL-ov reality show 'Život na vagi' ulazi sa 173,9 kilograma, živi u Zagrebu s kćeri i njezinim dečkom. Kuća im je poprilično trošna, osobito krov, ali Damir se ne voli previše žaliti.

- Samo neka je zdravlja. Jedino mi ono garantira da ću dobiti još koju godinu koju ću moći provesti s djetetom - rekao je Leskovec.

Unatoč lošem zdravstvenom stanju, Damir i dalje radi kao vozač i zaštitar kako bi kćeri pružio što kvalitetniji život i podignuo je na vlastite noge. Show za njega, kaže, nije igra, nego pitanje života i smrti.

'Život na vagi' počinje se emitirati u ponedjeljak 27. ožujka u 20 sati, a reality ćete moći gledati od ponedjeljka do četvrtka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:44