HRABRO JE POKAZAO SVOJE TIJELO

Ovaj zgodni stanar probio je led i prvi se otuširao gol

 Screenshot RTL

Jedna od sitnica koja je zaokupirala nove stanare Big Brother kuće bila je vezana za tuširanje.

Naime, razgovarali su o tome trebaju li se tuširati goli ili ne, a do četvrtog dana nitko od njih se nije odvažio skinuti svu odjeću sa sebe. Tu je led probio Fabio Čulinović, zgodni konobar kojemu je oduvijek bila želja da postane glumac, piše RTL.

To je sigurno i jedan od razloga zbog kojih mu kamere nimalo ne smetaju. Pod tuš je hrabro stao potpuno gol te je svoju muškost pokazao u punom sjaju.

Fabio je tijekom predstavljanja na početku prikazivanja Big Brothera istaknuo da bi volio da ga ljudi ne pamte samo po izgledu, no ovim je činom gledatelje showa, a i obožavateljice koje je stekao odmah po ulasku u kuću, ostavio bez teksta.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:50