NAPORNA OBITELJ

'ONI SU NETALENTIRANI I POVRŠNI' Evo što svjetski celebrityji misle o obitelji Kardashian

 Foto: Instagram

Ide vam na živce kompletna obitelj Kardashian? Mislite da se radi o netalentiranim i beskorisnim ljudima za koje ne postoji niti jedan jedini razlog da budu popularni i tako silno bogati?

Pa, niste jedini.

Vaše mišljenje dijeli i velik broj osoba iz javnog života kojima također nije jasno čime su to Kardashiani zaslužili ovoliku slavu.

Na upit Guardianovog novinara što misli o poznatoj obitelji, glumac Jeremy Renner je samo reokrenuo očima i rekao: 'Sve te presmiješne obitelji bez talenta koje se toliko trude da svi znaju nihova imena. Glupi, glupi ljudi!'

Britanski glumac Daniel Craig u intervjuu magazinu GQ također je 'opleo' po Kardashianima:

'Poslije nema natrag. Ne možete ponovo kupiti privatnost. Svi ti ljudi koji kukaju – želim da me ostave na miru. Je*i se! Bili su ti u dnevnoj sobi, u kupaonici, na porođaju. Snimaju te kako vršiš nuždu i sad bi privatnost? Pogledajte Karadashianove. Vrijede milijune. Kada ih pogledaš pomisliš: 'Pa da, samo se moram ponašati kao kompletni idiot pred kamerama i zaradit ću novac!'

Čak je i predsjednik Barack Obama imao što za reći o slavnoj obitelji. U razgovoru za Amazon je rekao:

'Kad smo bili djeca nismo imali prozor koji bi nam pokazao kako žive bogati. Nismo mogli vidjeti što radi Kim, šta oblači, gdje ide na odmor Kanye, a danas mladi to gledaju svakodnevno“.

Britanski pevač Michael Buble jednom se našalio s publikom tijekom gostovanja na 'iHeart Radio' i rekao: 'Dame i gospodo, a sada specijalna gošća Kim Kardashian!'

Publika je zanijemila od šoka, a on je dodao: “Ma zaje**vam vas. Ta k***a neće izaći na moju pozornicu!'

Komičarka Rebel Wilson čak je odbila da na dodjeli MTV-jevih nagrada predstavi Kendall i Kylie Jenner.

'Ono za šta se one zalažu, ja to ne podržavam. One su površne i njihove karijere nemaju osnovu. Znam da su popularne, ali ja cijenim osobnost i težak rad', objasnila je tom prilikom.

No, nakon toga Kardashianovi su 'zamolili' svoje fanove da se obračunaju s komičarkom na njezinom Twitter profilu na što je ona rekla:

'Umorila me ova priča o Kardashian klanu. Evo poslat ću im cvijeće, ako će se tada osjećati bolje.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:34