RASPRAVA O STARLETAMA

Njegovo viđenje: Fabio je Kristinu nazvao ženom bez talenta, običnom starletom

 Instagram

Dok su Katja, Ines, Marina i Kristina pričale o lakovima za nokte, pridružio im se Fabio kojeg su djevojke pokušale nagovoriti da ga našminkaju, piše RTL.

No on ipak nije bio za to, a i Kristina je rekla da njoj to baš i ne bi išlo od ruke jer ne zna ni sebe našminkati. Fabia je to začudilo pa ga je zanimalo kako to da se ne zna našminkati kad je žena, a njihovom razgovoru pridružila se Katja koja je dodala da se ni ne mora znati šminkati kad ima ljude koji to rade za nju.

Fabio je na temelju toga zaključio da je Kristina starleta, na što mu je ona odbrusila da su starlete žene bez talenta. No on nije odustajao.

- Dakle, starleta si - samo je zaključio.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 03:24