NOVI SUKOB

MIRJANA IZNENADILA ZORICU POZIVOM 'Tužit ću te za svu psihičku torturu u Big Brother kući'

 Screenshot

Mirjana Praizović iz zadnje sezone regionalnog Big Brothera ne prestaje zabavljati sve one koji je prate na Facebooku.

Tako je bilo i ovoga puta, kad se odlučila našaliti sa svojom bivšom sustanarkom Zoricom. Odlučila ju je nazvati, a cijeli je razgovor snimila.

- Večeras sam odlučila nazvati mamu kozu, odnosno takozvanu Zloricu. Nazvat ću je jer imamo problem - objasnila je Mirjana na početku snimke. Naime, Mirjani se nije svidjelo što se Zorica nedavno putem Facebooka obračunala s bivšim sustanarima, pa joj je to odlučila i reći.

- Pošto sam vidjela da si pisala po fejsu i nešto si mene spominjala, odlučila sam podići tužbu protiv tebe, ali i zbog svega onoga što si mi radila u kući - započela je Mirjana svoj razgovor sa Zoricom.

Zorica joj je u svom stilu rekla kako je to odlično te da je ona protiv nje već podigla službu. No nije joj bilo jasno kakve to nebuloze Mirjana priča pa je Zoricu zanimalo je li pila alkohol.





Mira zove Mamu Kozu 

Posted by Mirjana Praizovic vb on Thursday, February 4, 2016




- Ne bavim se tvojim likom i djelom. Mene uopće ne zanima što ćeš ti poduzeti. Mozak mi je odmoren od vas - rekla joj je Zorica. No Mirjani nije jasno, ako joj je mozak odmoren, zašto ostatak svojih sustanara i dalje proziva po Facebooku.

Zorica joj je rekla da nema pojma gdje je to ona spominjala njezino ime, te da ako želi da je slobodno tuži. Na kraju ju je zamolila da joj se 'skine s kičme' i poklopila joj slušalicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:00