OMILJENI STANARI

Jesu li ovo favoriti za pobjedu u Big Brotheru? Hrvatski Bradley Cooper očarao je žene...

 RTL

Ako je suditi prema komentarima na službenoj Facebook stranici Big Brothera, Branimir Kamber i Fabio Čulinović privukli su pažnju žena odmah nakon što su predstavljeni kao novi kandidati ovog reality showa, piše RTL.

Branimir je kantautor, humanitarac, radoholičar, avanturist, glumac i pjevač, a s obzirom na svoju opuštenost, simpatičnost i fizički izgled, mnogi ga uspoređuju s glumcem Bradleyem Cooperom, već je i veliki favorit za pobjedu.

Pored toga, zadarski portali ponosni su na svog predstavnika u Big Brother kući. Komplimenti nisu zaobišli ni manekena Fabia Čulinovića iz Rijeke, koji je porijeklom iz Otočca. Fabio je već stekao brojne obožavateljice, a regionalni portali pružaju mu podršku i žele mu pobjedu.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:38