ŽIVOT NA VAGI

Ivica poklonio Davorki imunitet: ‘Kad je meni bilo najteže, ona mi je pomogla‘

Kraj je sedmog tjedna donosi još jedno vaganje kandidata ‘Života na vagi‘

Antonija i Ivica

 RTL

Kraj je sedmog tjedna u ‘Životu na vagi‘, natjecatelji su na pola puta i vrijeme je za još jedno vaganje.

„Mislim da se ovog vaganja više bojim ja nego kandidati, i to zbog švedskog stola koji su imali cijeli tjedan“, kaže trenerica Mirna, a i ostali se slažu kako je iza njih prilično težak tjedan koji je bio ispunjen brojnim izazovima.

Odluku o tome tko danas odlazi iz showa donosi najoštrija od svih linija - crvena! „Kako većina ima nekakve kilograme prednosti, vaganje će biti zanimljivo i nepredvidivo jer ne možemo znati tko će se naći ispod crvene linije“, rekla je Nina.

Antonio ima osjećaj da neće biti nešto dobro, a i Davorka se ne osjeća najbolje zato što zbog bolova u leđima i dalje ne može trenirati punim intenzitetom. „Prvi put nakon nekog duljeg perioda ovdje osjećam malu nervozu“, rekla je.

Antonija i Ivica odlučili su prvi put stajati tijekom cijelog vaganja, a prije nego što su stali na vagu, Ivica je trebao odrediti kome će dati osvojeni imunitet. „Čim su rekli da možemo osvojiti imunitet i nekome ga pokloniti, pogledao sam u Davorku i znao sam što ću napraviti“, rekao je i nastavio: „Kad je meni bilo najteže, ona je bila tu i pomogla mi i na jedan način, vraćam joj uslugu.“

image

Davorka je dobila imunitet

RTL

Davorka je bila sretna zbog imuniteta, no iskreno je priznala kako bi više voljela biti sretna sa svojim izgubljenim kilogramima.

Tko će najviše razočarati svojim rezultatom i svoju borbu s kilogramima nastaviti od kuće - ne propustite pogledati u 21.15 na RTL-u ili već danas na platformi Voyo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. listopad 2024 22:56