NOVI POSLOVNI IZAZOVI

Gdje su nestali Mika i Giba Vasić, omiljeni blizanci iz Big Brothera?

 Facebook

Iako je regionalni Big Brother, koji je završio u prosincu prošle godine, izazivao mnogo pažnje, nakon završenog showa natjecatelji su brzo nestali sa scene.

U medijima se najviše spominju imena Barbare i Tine Šegetin, sestara koje su zadnjih mjeseci na raznim modnim snimanjima, a bile su hostese i na Zagreb Auto Showu. Zorica Marković je nastavila reality karijeru pa se sada natječe u srpskim 'Parovima' gdje su jedno vrijeme boravili i Goran Todić, poznatiji kao Gogo Base, te Đorđe Đenić.

Steffani Banić se povezivalo s glazbenikom Dinom Jelusićem, a prema zadnjim informacijama, u međuvremenu je našla dečka koji nije povezan s ovim realityjem.

No gdje su Mika i Giba koji su publiku nasmijavali svojim nepoznavanjem padeža? Iako se pisalo da u Njemačkoj, gdje žive, jedva preživljavaju i jedu u pučkoj kuhinji, prema njihovim profilima na društvenim mrežama, čini se da se ipak dobro snalaze.

Mika je na Facebooku podijelio fotografije iz frizerskog salona gdje radi, a čini se da su i dobili koji kilogram.

- Malo sa Radnog mesto - napisao je Mika pored nekoliko fotografija koje je podijelio na društvenoj mreži.

I za ostale fotografije koje dijele pozirali su uglavnom osmijehom na licima pa se čini da se poprilično dobro snalaze.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 03:24