BIRANO DRUŠTVO

ERVIN SE SLIKAO S BUJNOM BRINETOM IZ PODZEMLJA Čim su obožavatelji shvatili tko je ona, žestoko su ga napali na Fejsu, a on krenuo brisati komentare

 Foto: Facebook Ervin Mujaković

Bivšem stanaru Big Brother kuće Ervinu Mujakoviću sigurno je godilo slikati se s bujnom brinetom vrlo nalik njegovoj BB simpatiji Barbari Šegetin.

No, ono što Ervin nije znao (ili možda je, ali mu nije smetalo) je da dotična gospođica ima unosan, ali posve nelegalan posao koji je naslijedila od oca.

Naime, 27-godišnja brineta koju je Ervin sreo u, dakako, narodnjačkom klubu je Marika Tomljanović Kiprijanovski, kći osuđivanog svodnika koji ju je još kao 16-godišnju djevojčicu uveo u 'posao'.

Marika je i sama imala problema sa zakonom te je 2011. osuđena na godinu dana uvjetno zbog podvođenja izvjesne bodybuilderice koja se sastajala s muškarcima za iznos od 300 do 500 eura od čega bi dio pripao Mariki.

Kad se Ervin pohvalio na svojem Fejsu sa slikom bujne Marike, nije dugo trebalo čekati da krenu komentari poput: 'Pa kud si baš madame našao? Ili 'E ovo ti nije trebalo!'

Ervin je komentare krenuo brisati, no ipak ne dovoljno brzo.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:44