REALITY SHOW

Enormna napetost u Big Brother kući, na pomolu obračun: 'Mali mi je počeo sve više dizati tlak'

 Screenshot YouTube

Alen i Rina su požalili zbog svih teških riječi koje su izmijenili u jučerašnjoj svađi. Big Brother ih je savjetovao da se otvore jedno drugome i iskreno porazgovaraju te se na kraju i pomire, što su oni i učinili, javlja RTL.

Dvoje prijatelja čvrsto se zagrlilo, a Rina nije mogla suzdržati svoje emocije te je proplakala - Nisam to mislila, bila sam grozna jučer - priznala je i nastavila - Znaš da nisam mislila ono što sam rekla, ali jednostavno je najveće zlo izašlo iz mene - otvorila se Rina Alenu. On je prihvatio njezinu ispriku, a i sam je priznao da jedva suzdržava suze jer se jučer osjećao grozno zbog svega što joj je rekao.

Nakon što su zaključili da je to sve zbog nespavanja i općenito napetosti u Kući, počastili su se 'tortom mira' te je Macinić u šali rekao - Ako ugasiš svijetla, možda se pomirimo i na drugi način - Big Brother je uslišio molbu pa ugasio svjetla i pustio pjesmu Marvina Gayea - 'Sexual Healing'. Rina i Alen zaplesali su sentiš u mraku

Stanari novu tajnu sobu sve češće koriste za tračanje u miru. Kada se međusobno ne posvađaju, na repertoar im uvijek dođe neki stanar ili aktualna događanja u Kući.

Marina, Kocka i Jurica u tajnoj su sobi prokomentirali Fabijevo ponašanje. Svi su primijetili kako je vrlo nadobudan i uvijek mora biti u pravu. Iako je najmlađi u Big Brotheru, ne želi da ga se takvim smatra te često ulazi u rasprave s ostalim stanarima, što mnogima smeta. - Mali mi je počeo sve više dizati tlak, ne gasi se i na sve ima komentar - prokomentirala je Marina Fabija, a Jurica se složio da je 'postao malo intenzivan'. Kocka je nadodao da se slaže kako ima previše slobode, a nitko mu se ne suprotstavlja i onda je 'dobio krila', piše RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:35