SVE IH JE MANJE

Buran petak u Big Brotheru: Dvoje stanara izbačeno, Maja Šuput priredila šou

Peta po redu Big Brother emisija uživo donijela je nova izbacivanja, ali i velika iznenađenja.
 Promo RTL / Promo RTL

Voditeljica Marijana Batinić pozdravila je gledatelje i publiku u studiju, a suvoditelj Neno Pavinčić sjedio je među publikom. Batinić je podsjetila da je šestero stanara nominiranih, dvoje napušta kuću. Nominirani su bili Katja, Kocka, Ivica, Marina, Fabio i Jurica.

Nakon što su linije za glasanje zatvorene, Marijana se javila stanarima. Stanari su je dočekali s osmijehom, no ona im je donijela loše vijesti - rezultate nominacija!

Prvo izbacivanje

Prvi je ispao Ivica Trušček koji nije baš bio pričljiv u studiju. Ivica je dobio 29% glasova za izlazak iz Big Brothera, no na licu mu se nije vidjelo iznenađenje ili tuga zbog izlaska, piše RTL.

Trušček nije htio previše komentirati svoj odnos s Tamarom jer, kako je rekao, ništa nije ni bilo. Marijana mu je ponudila 'otrovne strelice', a on je odabrao jednu kovertu. Otrovna strelica pogodila je Juricu koji mora svirati pjesmu 'Što si u kavu stavila' kad čuje Rinu kako govori engleski.

Neno Pavinčić je pak popričao s Kristininom sestrom u studiju koja je rekla da se Kristina drži distancirano u kući iako je inače veoma vesela osoba koja stalno pjeva i pleše. U studiju s Nenom je i njezina prijateljica koja je prokomentirala Marinin ispad prema Kristini kada ju je nazvala 'blitvarkom' i smatra da su to samo ženske razmirice koje brzo prođu.

Promo RTL

Šou Maje Šuput, pohvale Jurici Pađenu

Nakon prvog izbacivanja u studio je došla Maja Šuput. Maja je priznala Marijani da još nema svog favorita u BB kući te da se nikada ne bi mogla zamisliti u Big Brotheru. Rekla je da stanarima moramo sve oprostiti jer su u kući posebni uvjeti i moguće je da se unutar Big Brothera zbližiš s nekim s kime inače ne bi. Najzgodniji stanari su joj Fabio, Branimir i Neno Pavinčić.

U studiju je u crvenom kostimu, uz pratnju svojih plesača, izvela novu pjesmu 'Ne lomi mi srce' na koju su stanari morali napraviti koreografiju.

Nismo se ni okrenuli, a Marijana se opet obratila stanarima. Jurica Pađen je zahvaljujući odličnoj glumi i dobro odrađenom zadatku zaradio imunitet za sljedeći tjedan.

Neni se u studiju pridružila Pađenova žena - Ana. Ana je bila odlična u svojem tajnom zadatku u kući, jednako kao i njezin suprug. Kaže da se ona i Jurica jako dugo znaju i da je to sve bila igra, iako se pribojavala da se neće uspjeti suzdržati od smijeha ako mu se previše približi. No, zadatak je uspješno odrađen.

Drugo izbacivanje

Druga stanarka s najviše glasova gledatelja, 28%, koja je morala napustiti kuću bila je Katja Usenik. Bila je prilično iznenađena, a Marijani je u studiju odmah priznala da joj je jako žao što je ispala. U razgovoru s voditeljicom spomenula je da joj se jako zamjerio Romano zbog reakcije pod utjecajem alkohola.

Katja je rekla da Marinin, sada već bivši, zaručnik nema razloga za brigu jer da između manekenke i nogometaša u BB kući nema ničeg osim prijateljstva, iako se ponekad ne čini tako. Katja će osobno nazvati Sašu i reći mu to jer se poznaju od prije.

'Otrovna strelica' koju je Katja izvukla pogodila je Rinu koja mora čistiti kuću cijeli sljedeći tjedan.

Nominacije

Rina je prva ušla u Ispovjedaonicu i nominirala Fabija i Kocku. Fabija zato jer s njim najmanje komunicira, a Kocku zato jer ju je naveo na krivi zaključak - da je Lenka njegova prijateljica, a nije.

Kocka je nominirao Rinu i Ines, a Fabio je izabrao Romana i Rinu. Ines je također nominirala Rinu jer najviše zanovijeta, i Romana jer ništa ne radi po kući, kako je rekla.

Možda pomalo iznenađujuće, no Jurica je u Ispovjedaonici prozvao Rinu jer ‘stalno gunđa’ i Kristinu, a Kristina je nominirala Rinu i Romana.

Marina nominira Kristinu jer nikada još nije bila nominirana, a druga osoba je Kocka jer se s njim najviše druži. Romano je nominirao Rinu i Kristinu, a posljednji u Ispovjedaonici Alen prozvao je Romana i Marinu.

Nakon nominacija možemo zaključiti da stanari jedni drugima najviše zamjeraju lijenost, a obzirom da je velika većina norminirala bar jednu osobu 'jer ništa ne radi po kući', gledatelji se lako mogu zapitati tko uopće održava čistoću u Big Brother kući.

U konačnici, kad su se svi glasovi zbrojili, nominirani su: Rina, Kocka, Ines, Kristina i Romano.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:28