ZLATNI STUDIO

‘Svaki smo dan u eteru i radimo posao koji volimo, drago nam je da se to i čuje‘

Pet prepoznatljivijih glasova radijskog etera bori se za titulu najboljeg radijskog glasa
Zlatni studio
 Damir Krajac/Cropix

Nominaciju za najbolji radijski glas Zlatnog Studija nisam očekivala i bilo mi je, naravno, drago kada sam u Jutarnjem listu pročitala da me je radijski žiri svrstao u pet najboljih radijskih voditelja u zemlji. Radim posao koji volim, svakodnevno sam u eteru, volim kazati da mi je bog dao ugodan glas i sreću da imam posao koji radim s guštom, što se, mislim, i vidi odnosno čuje, pa mi ovo nije prva nominacija u mojoj karijeri. No, nominacija za najbolji radijski glas Zlatnog Studija iznimna je po tome što sam u konkurenciji u doista dobrom društvu. Tu je legendarni Siniša Švec, kojeg sam slušala još kao zagrebačka studentica, kao i sjajni Robert Ferlin - kaže Jadranka Nišević s Radio Pule, koja se bori za titulu najboljeg radijskog glasa.

Za svoje favorite možete glasovati OVDJE.

image
Jadranka Nišević
Facebook

Zlatni Studio u ovoj kategoriji dvije godine za redom osvojio je Robert Ferlin s Radio Rijeke, a nominaciji se ove godine nije nadao.

- Svjestan sam da ima sjajnih radijskih voditelja, kolega čiji rad iznimno cijenim i mislio sam da ove godine neću biti nominiran - iskren je Ferlin.

image
Robert Ferlin
Tomislav Kristo/Cropix

- Nominaciju zaista nisam očekivala i doživjela sam je kao velik kompliment. Na prošlogodišnjoj dodjeli uručila sam nagradu Robertu Ferlinu upravo u ovoj kategoriji, a sada imam čast biti nominirana uz njega - kaže Maja Ciglenečki s HR2.

image
Maja Ciglenečki
Marko Todorov/Cropix

- Za sve nas ovo je bila 'ajme' godina, pa na ovu nominaciju osim kao priznanje za moj rad gledam i kao na svjetlo na kraju jednog mračnog tunela. O mogućoj pobjedi stvarno ne razmišljam, no neću kriti da bi mi bila čast pobijediti u ovako jakoj konkurenciji. Ako bi se to dogodilo u veljači bih dvostruko slavila jer tada, u eri Vodenjaka, slavim i svoj pedeseti rođendan - kaže Edita Lučić Jelić s Radio Dalmacije.

image
Edita Lučić-Jelić
Jakov Prkic/Cropix

Konkurent joj je u ovoj kategoriji i radijska legenda Siniša Švec s Radio Yammata, vlasnik jednog od najprepoznatljivijih glasova radijskog etera grada Zagreba, iskusni profesionalac i čovjek koji radio zna u dušu i ima ga 'u malom prstu'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 15:25