OKRENULA NOVI LIST

Sjećate li se Kristine Mandarine? Od njezinih agruma sočnija su nova šuškanja da je odselila iz Hrvatske i rodila u tajnosti!

Kad ti život da mandarine, ti napravi sok...

Kristina Mandarina

 Nova TV

Sjećate li se Kristine Mandarine? Prije nekoliko godina cijela je Hrvatska znala tko je ona zbog njezinih sočnih agruma koje je prodavala na štandu, ali i još sočnije pojave, no sada je okrenula novi list u životu.

Šuškase da je danas 26-godišnja Kristina Mandarina, pravim imenom Kristina Penava, odselila daleko iz Lijepe Naše te započela novi život u Dominikanskoj Republici, prenosi Story.

Navedenu informaciju potvrdila im je i njezina dobra prijateljica, sudionica jednog reality showa, Ines Petrić.

"Kristina je u Dominikanskoj Republici, povukla se s hrvatske medijske scene i od medijske eksponacije na neko vrijeme. Uživa u privatnosti sa svojim prijateljima i svojom obitelji. U Dominikanskoj Republici je također upoznala divne ljude i prijatelje. Jednostavno način života u Dominikanskoj Republici i u Hrvatskoj nije ni približno sličan. Kristina je jako zahvalna što ima priliku živjeti tamo jer je kultura, način života te općenito pogled na svijet jako pozitivan, pun veselja i radosti. Glazba, ples, smijeh, neke tako jednostavne stvari, a zapravo toliko dragocjene i u Hrvatskoj, nažalost, na neki način zaboravljene", rekla je Ines za Story.

image

Kristina Mandarina

Darko Tomas/

Također se šuška da je Kristina postala majka. Naime, anonimni izvor otkrio im je da je Kristina Mandarina u tajnosti rodila dijete.

"Što se tiče trudnoće i udaje, niti ja niti Kristina nemamo komentar. Mogu samo reći da Kristina uživa u životu sa svojim najmilijima i da je sretna, što je najvažnije u životu", zaključila je Ines.

image

Kristina Mandarina

Darko Tomas/

Podsjetimo, Kristina je privukla dodatnu pažnju javnosti nakon što je umjesto mandarina počela prodavati intimne snimke na platformi za odrasle, no od tada joj se na društvenim mrežama gubi gotovo svaki trag. Odlučila se povući iz javnosti, otvoriti drugi Instagram profil pod drugim imenom i započeti novi život. Kad ti život da mandarine, ti napravi sok...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 07:57