TV VODITELJ

Saša Kopljar bio je na koncertu naše popularne pjevačice, osvanula i fotografija iz backstagea: ‘Bit će bolje‘

Nažalost, Saša s ovog događaja nije objavio i audio snimku, što nam je baš žao jer smo sigurni da sjajno zna otpjevati ‘Vrapce i komarce‘

Saša Kopljar

 Instagram/Saša Kopljar

Saša Kopljar sa svojom obitelji već tradicionalno ljetni odmor provodi u Primoštenu. Voditelju Dnevnika Nove TV ovo mjesto omiljena je ljetna baza, a pristaša je pasivnijeg odmora, pa dane najčešće provodi u hladu s dobrom knjigom u ruci.

Kupanje u moru, znaju to dobro mještani Primoštena, ne ljubi previše. Kako voli reći, Jadran je previše hladan za njega, a kako u tu ‘ledaru‘ rijetko uđe, ima i ljudi u Primoštenu koji osnovano sumnjaju da duhoviti Slavonac možda i ne zna plivati.

Sašu to ne brine. Njegov moto je: ‘hvali more, drž‘ se kraja‘, poručuje iz udobnog ‘ligeštula‘ televizijski voditelj koji je prošlog tjedna dnevnu rutinu poremetio odlaskom na koncert. Čiji? Renate Končić Minee, Sašine kolegice s Nove TV, a fotografije iz backstagea uz poruku ‘bit će bolje‘, kako glase stihovi Mineinog velikog hita podijelio je na Instagramu.

image

Minea i Saša Kopljar

Instagram/Saša Kopljar

Nažalost, Saša s ovog događaja nije objavio i audio snimku, što nam je baš žao jer smo sigurni da sjajno zna otpjevati Mineine ‘Vrapce i komarce‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. kolovoz 2024 23:34