ZAJEDNO NA PUTOVANJU

PRIJATELJI ILI IPAK NEŠTO VIŠE? Šuškalo se o njezinoj vezi s mladim rokerom, a danas se Tara Thaller ne odvaja od kolege i zvijezde popularnog showa

 
Tara Thaller
 Biljana Blivajs / CROPIX

Tijekom sudjelovanja u TV emisiji "Zvijezde pjevaju", javnost je brujala o njezinoj nevjerojatnoj povezanosti s rokerom Dinom Jelusićem, a nakon posljednje objave na društvenoj mreži, šuška se kako Tara Thaller ima dečka.

View this post on Instagram

Ne bih vam vjerovala da ste mi prije godinu dana rekli što me sve čeka...Prošli smo svašta u ovih 8 tjedana predivnoće i na kraju pobijedili zahvaljujući VAMA! Stoga vam veliko hvala na podršci koju ste nam pružili. Riječima ne mogu opisati koliko mi to znači. Imala sam privilegiju upoznati nevjerojatne ljude u ovom show-u, bilo mi je jako lijepo s vama. Ovaj rollercoaster ne bi bio ni približno isti da nije bilo talentiranog, divnog, dragog, i sad vec izmučenog i pospanog @dinojelusic. Hadja. Imaš 11 od mene! #hrt #singing #zvijezdepjevaju #dinojelusic #partners #show #competition #duet #song #performance #mučitelj #molitva #pobjednici #hvala . . . Foto Dario Njavro za HRT

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller) on

No i ovaj put sve ostaje samo na nagađanjima, jer lijepa glumica ništa nije potvrdila, piše Slobodna Dalmacija. No objavila je fotografiju, prilično prisnu, s bosanskohercegovačkim glazbenikom i kolegom glumcem, Farisom Pinjom.

Njega se pak javnost sjeća iz nastupa u showu "X Factor Adria" u koji se prijavio samostalno, a potom završio u skupini 9 Control. Ovaj 22-godišnjak studira na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, koju je ove godine upisala i Tara.

Jesu li samo kolege i prijatelji ili tu ima nešto više, zasad se može samo nagađati. No par je svakako zajedno otputovao u Fužine, gdje je fotografija i snimljena.

- Nemam danas ništa u planu nego se smijati - napisala je lijepa Thaller uz fotografiju na kojoj pozira zagrljena s Farisom.

View this post on Instagram

I've got nothing to do today but smile

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 10:12