SPAJA USAMLJENA SRCA

Ponosna Marijana Batinić pohvalila se zahvalnicom koja 'život znači'

 Facebook

Ususret novoj sezoni dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu' koja se opet može pratiti od 3. lipnja u 20 sati na RTL-u, Marijana Batinić na Facebooku se pohvalila zahvalnicom koja, kako je napisala, život znači.

- Zahvalnica koja život znači! Doprinos demografskoj obnovi Hrvatske! Aj reci... - napisala je Marijana pored objave na društvenim mrežama.

Zahvalnica ju je baš razveselila.

- Oduševila me zahvalnica jer političari rade na demografskoj obnovi, a ja sam dobila zahvalnicu! To mi puno znači jer dokazuje da naša emisija uistinu pomaže usamljenima da pronađu svoje životne partnere - sretno je ispričala Amorova vila te dodala da se nada kako će i ova nova sezona biti plodonosna

Tijekom prikazivanja ovog showa, neki od kandidata zbilja su pronašli ljubav, a neke od veza su i okrunjene brakom.

Poslije prošlogodišnje sezone ove godine u siječnju vjenčali su se 22-godišnja Dragana Vojnović i Nemanja Blanuša. nedavno su se vjenčali i Ante Dogan i Karolina Žalac koji su se upoznali prije dvije godine nakon što je Karolina Anti poslala pismo u kojem mu je rekla da se zaljubila u njega nakon što ga je vidjela u emisiji. Ljubav je pronašao i simpatični Matija Ričko koji se također zaručio s djevojkom koja mu se javila nakon što ga je vidjela u emisiji. Nikolina Bunčić se nakon druge sezone showa udala za Stjepana Pavlića. Par već ima jednog dječaka, a očekuju i drugu bebu.

Sveukupno, u pet sezona sklopljeno je čak šest brakova, a rodilo se čak šestero djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:39