‘BIJELI PUT‘

Pljušte reakcije na novu HRT-ovu seriju; ANKETA: Kako se vama sviđa?

Reakcije gledatelja na Forumu i društvenim mrežama već su nakon prve epizode podijeljene...

Bijeli put

 HRT

Nova domaća serija ‘Bijeli put‘ krenula je s emitiranjem na HRT-u, a riječ je o kriminalističkoj seriji koja prati inspektore Odjela za specijalne istrage i borbu protiv organiziranog kriminala. Odjel je formiran na inicijativu ministra unutarnjih poslova i sastavljen je od dokazanih nekompromitiranih policajaca. Njihov šef je inspektor Marko Jurić.

Glavne uloge tumače Franjo Dijak, Nina Violić, Enes Vejzović, Sanja Milardović, Elvis Bošnjak, Judita Franković i Goran Bogdan, a redatelj je Tomislav Rukavina. Za scenarij je zaslužan Emir Imamović Pirke. Serija se emitira ponedjeljkom u 21.15 sati na HRT1, a ima šest epizoda.

Reakcije gledatelja na Forumu i društvenim mrežama već su nakon prve epizode podijeljene.

"Prva epizoda je top", "Užitak je vidjeti Tamaru Šoletić i Gorana Bogdana zajedno nakon 16 godina", glasili su neki od pozitivnih komentara na seriju.

image

Bijeli put

HRT

"Prvi dojam mi nije nešto. No vjerujem da će biti bolje", "Pogledala sam do pola. Vjerojatno ću nastaviti ali oni dijalozi, pokušaji humora... Loše", "Dijalozi standardno loši, ali priča ima potencijala. Za sadu je tu puno likova, nadam se da će fokus biti na Odjelu za specijalne istrage kao u skandinavskim krimi serijama, i da neće razvodnjavati priču", "Mrzim ovo kada se govori književno, s pravilnim naglaskom i slično", glasili su neki od negativnih komentara na prvu epizodu nove serije.

Što vi mislite?

m
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 10:38